Τρεις πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Πανευρωπαϊκό Νέων

on .

PANEYRWPAIKO NEWN NOI

• Στο Hazewinkel του Βελγίου θα ταξιδέψουν με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων προκειμένου να συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 το οποίο διεξάγεται εκεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. που θα λάβουν μέρος είναι ο Παύλος Φαϊτάς, ο οποίος θα αγωνιστεί με τον συναθλητή του Τριανταφύλλου Στράτο από τον Αίολο Μυτιλήνης στο διπλό σκιφ Ανδρών -23 και οι Χριστίνα Παπαϊωάννου και Δήμητρα Παπαϊωάννου, οι οποίες μαζί με τις συναθλήτριες τους Αργυράκη Ελβίρα και Ασβεστά Ιωάννα αντίστοιχα, από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, θα αγωνιστούν στην τετράκωπο άνευ Γυναικών  -23.

Συνάντηση Ανάπτυξης

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εξάλλου θα διεξαχθεί και η Β’ φάση της φετινής Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας, στην οποία ο Ν.Ο.Ι. θα λάβει μέρος με 15 αθλητές και επτά. Συγκεκριμένα, στην αποστολή του σωματείου συμμετέχουν οι: Χρήστος Διαφας, Χριστόφορος Παπαγεωργίου, Χρήστος Καραγιάννης, Ιάσων Μουσελίμης, Ερμής Λαγός, Δημήτρης Ντάρας, Κων/νος Κωνσταντινίδης, Κων/νος Μήτσος, Χρήστος Τζοβάρας, Βασίλης Τάσσης, Ορέστης Πίσπας, Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Μιχαήλ Μπασιάκος, Νικόλαος Μπάσιος. Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν στην Κέρκυρα είναι οι: Ζωή Ντούλια, Ιωάννα Παπαϊωάννου, Μαρία Κωσταγυιού, Πολυξένη Λάππα, Όλγα Τζαβίδη, Βασιλική Κάσκαρη. Επίσης θα λάβουν μέρος στην κατηγορία Παίδων 12 ετών οι Χρήστος Σακκάς και Σύλβια Γιουγλή. 

Την ομάδα θα συνοδεύσει η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου, μαζί με τον Έφορο Κωπηλασίας Λάμπρο Ρίζο και τους προπονητές Παλαιοπάνο Απόστολο, Μηλιώτη Παναγιώτη κι Ευθυμίου Βασίλη.