Τον Αστέρα Πετριτή υποδέχεται για την Α’ φάση το Κουτσελιό

on .

KYPELLO ELLADOS

• Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο ΠΑΟ Κουτσελιού, καθώς θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στα 53 χρόνια από την ίδρυσή του, στον ιστορικό θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα αντιμετωπίζει στις 5.30 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής», τον Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα. Η ομάδα της Κέρκυρας θα βρεθεί στο δρόμο του φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ, όπως βρέθηκε και τον περασμένο Μάϊο στο δρόμο της Θύελλας Κατσικάς στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. 

Ιστορική είχε χαρακτηρίσει τη στιγμή για την ομάδα και το Κουτσελιό, ο προπονητής Σπύρος Τασιούλας, ο οποίος τόνισε πώς είναι μία εμπειρία, την οποία θα ευχαριστούν η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και οι φίλαθλοι. Στόχος, είπε είναι να είναι ανταγωνιστικοί στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο μία ομάδα που ναι μεν αγωνίζεται στη Γ’ ΄Εθνική, όμως όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Ηλίας Φαρμάκης, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν όταν έπαιζε στο Ρωμανό. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Διαιτητής ο Τσάνης

Ο Άγγελος Τσάνης από την ΕΠΣ Κοζάνης θα διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟ Κουτσελιού και τον Αστέρα Πετριτή. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Δρουδάκης και Στεργιος Μπόλης από τα Γρεβενά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την Καρδίτσα.

Oι άλλες ομάδες της Ηπείρου

Η Αναγέννηση Άρτας θα παίξει εκτός με την Α.Ε.Ποντίων Κοζάνης, η Νέα Σελεύκεια εντός με τον Αστέρα Σταυρού Φθιώτιδας, ενώ ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας Τηλυκράτης Λευκάδας θα αγωνιστεί εντός με τον Μολαϊκό Λακωνίας.