Την Τετάρτη το ΠΑΟ Κουτσελιού - Αστ. Πετριτή για την Α’ Φάση

on .

KYPELLO ELLADOS

• Στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟ Κουτσελιού με τον Αστέρα Πετριτή στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ και είναι νοκ άουτ. Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Η ομάδα της Κέρκυρας θα βρεθεί στο δρόμο του φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ, όπως βρέθηκε και τον περασμένο Μάϊο στο δρόμο της Θύελλας Κατσικάς στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής.

Όσο για το Κουτσελιό θα πάρει μέρος στον ιστορικό θεσμό ως φιναλίστ του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, λόγω αδυναμίας να δηλώσει συμμετοχή ο Κυπελλούχος ΠΑΣ Κράψης. Από τις άλλες ομάδες της Ηπείρου, η Αναγέννηση Άρτας θα παίξει εκτός με την Α.Ε.Ποντίων Κοζάνης, η Νέα Σελεύκεια εντός με τον Αστέρα Σταυρού Φθιώτιδας, ενώ ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας Τηλυκράτης Λευκάδας θα αγωνιστεί εντός με τον Μολαϊκό Λακωνίας.

«Ιστορική στιγμή για την ομάδα και το χωριό»

Μιλώντας στον «Π.Λ», ο  προπονητής του ΠΑΟ Κουτσελιού Σπύρος Τασιούλας τόνισε πώς  αυτές τις στιγμές θα γραφτούν στην ιστορία της ομάδας, απευθύνοντας κάλεσμα  σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων να στηρίξει την προσπάθεια αυτή του Κουτσελιού.

«Η διοίκηση έκανε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την ιστορική στιγμή τόσο για το σωματείο όσο για το χωριό και για όλους μας. Πιστεύω θα είναι μία εμπειρία, μακάρι να την ζήσουμε όλοι, να την ευχαριστηθούμε και εμείς και οι φίλαθλοι. Μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος, να εκπροσωπήσουμε τα Γιάννινα και να μπορέσουμε από την πλευρά μας στο αγωνιστικό κομμάτι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σίγουρη είναι η απουσία του Ηλία Φαρμάκη, καθώς είναι τιμωρημένος από πέρυσι, ενώ για τον Αστ. Πετριτή ανέφερε πώς είναι μία ομάδα Γ’ Εθνικής, οργανωμένη, καλή από πέρυσι που ανέβηκε κατηγορία, τονίζοντας ωστόσο πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.