Προσθήκες από το πάνω ράφι θα κάνουν πρωταγωνιστή τον Βίκο

on .

bikos

• Περίπατο έκανε την περσινή χρονιά ο Βίκος Ιωαννίνων στη Γ’ Εθνική έχοντας στο τιμόνι της διοίκησης ανθρώπους που έβαλαν την υπογραφή τους στα χρόνια που πρωταγωνίστησε στις εθνικές κατηγορίες. ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα φτάνοντας μέχρι την Α2 όπου τελικά δεν κατέβηκε. 

Ο Βίκος που συγχωνεύτηκε πέρυσι με τον Σπάρτακο ήταν περαστικός από τη Γ’ Εθνική και πλέον έχει βάλει βάσεις για να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική. Η διοίκηση εμπιστεύτηκε για τον πάγκο τον Θωμά Κωστόπουλο, γνώριμος από τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα.

Δυνατές μεταγραφές

Η διοίκηση έχει κάνει δυνατό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, αποκτώντας παίκτες με σημαντικές εμπειρίες ακόμη και από τις παραπάνω κατηγορίες.

Τελευταία προσθήκη ήταν ο Δημήτρης Καλαμπάκας που αγωνίζεται στη θέση 3 και 4. Έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, την Ένωση Καβάλας, την ΑΕ Λειβαδιάς, τους Μαχητές Πεύκων, τη Δόξα Λευκάδας, τον Ιπποκράτη Κω, τον Ερμή Σχηματαρίου και τον Αίαντα Ευόσμου. 

Ένας άλλος παίκτης που πρόκειται να βοηθήσει σημαντικά είναι ο Γιάννης Κοτσάνος (2,07) Τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου με τον οποίο την περασμένη χρονιά και με προπονητή τον Θωμά Κωστόπουλο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Ανατόλια στη ΧΑΝΘ και στην Γέφυρα, ενώ έχει περάσει και από το Park University των ΗΠΑ.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι και αυτή του Θοδωρή Τσιλούλη για τα επόμενα 2 έτη. Την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Α.Σ. Καρδίτσας με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδο στην Α1. 

Ξανά μαζί...

Παίκτες γνώριμοι στη διοίκηση και τον προπονητή από την παρουσία τους στον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα και πέρυσι, θα βοηθήσουν την ομάδα. 

Ο Χρήστος Καννής έχει ύψος 1,90 αγωνίζεται στην θέση 2 και 3 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων. 

Στον Βίκο θα αγωνίζεται και ο Γιώργος Μαυρογιάννης. Έχει παίξει στις εθνικές ομάδες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Το 2010, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και ως έφηβος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2010/11. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με επιτυχία κατακτώντας ανόδους στη Νίκη Βόλου, Φίλιππο Βεροίας, ΟΦΗ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΑΣ Καρδίτσας, Αίολο Τρικάλων, Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2019/20 γίνεται μέλος της ομάδας του ΒΙΚΟΣ Πας Γιάννινα με Διοίκηση την τωρινή Διοικητική ομάδα και κατακτά το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

‘Οσο για τον Βασίλη Πάτρα, επίσης παίκτη που επέστρεψε στα Γιάννινα γα τον Βίκο, τα τελευταία δυο χρόνια έπαιξε σε Καβάλα και Ελευθερούπολη.

Κράτησε Σταυρόπουλο

Εκτός από τις μεταγραφές, η δοίκηση κράτησε στην ομάδα ορισμένους παίκτες που έβαλαν τη σφραγίδα τους στην επίτευξη της ανόδου στη Β’ Εθνική. Ένας εξ αυτών είναι ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί στο Περιστέρι, στον Παπάγου, στον Απόλλωνα Πατρών, το Αίγιο, την ΓΕ Αγρινίου, τον ΑΟ Αγρινίου, και τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.