Αποκαλυπτήρια του ΠΑΣ επί ελληνικού εδάφους

on .

PAS PROPONHSH 30 7 22

 Το πρώτο τεστ επί ελληνικού εδάφους δίνει σήμερα (7 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό.

Η γιαννιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα του τρίτου σταδίου της προετοιμασίας μετά την επιστροφή της από την Πολωνία χθες και σήμερα το πρωί  αναχωρεί  οδικώς για το Αγρίνιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στα δύο δυνατά φιλικά στην Πολωνία με Μπάνικ Οστράβα και Ομόνοια έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο είχε και τις αδυναμίες του κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι κάτι που το έχει εντοπίσει ο Θανάσης Στάικος και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να το βελτιώσει.

Χθες μετά το αρχικό ζέσταμα μπήκε στο κομμάτι της προπόνησης και η αμυντική τακτική, στη συνέχεια είχαμε ένα 12λεπτο (δύο εξάλεπτα διάρκεια το κάθε μέρος) δίτερμα στο μισό γήπεδο και στο τέλος οι παίκτες δούλεψαν στις στατικές φάσεις κόρνερ και φάουλ.

Όσον αφορά το δίτερμα ο Θανάσης Στάικος χώρισε του παίκτες του σε δύο ομάδες:

Μπλε: Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λώλης, Ροσέρο, Κόντε.

Κόκκινοι: Σούλης, Τσάβος, Πήλιος, Γωγουβίτης, Μπαγκαλιάνης, Τσίρης (Λώλης Ν.), Ρίζος, Τζίμας, Κύρκος, Μορέιρα, Παμλίδης.

Νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε με γκολ του Κόντε.

Ο Μπιλμπάο ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και για αυτό δεν συμμετείχε στο δίτερμα, ενώ ο Ποζνάνσκι δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαίτερο και από βδομάδα θα ξαναμπεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Θανάσης Στάικος από τις προπονήσεις φαίνεται ότι θα παρατάξει και σήμερα την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και μια πιθανή ενδεκάδα είναι Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λώλης, Ροσέρο, Κόντε.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 11 το πρωί με τον Στάικο να παίρνει μαζί του όλους του παίκτες με εξαίρεση τους νεαρούς Γωγουβίτη, Τσίρη και Λώλη Ν. που ακόμη δεν έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και ίσως να αποκλειστεί κάποιος από αυτούς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote 2 Sport HD ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά με τιμή 7 ευρώ και ανοιχτή για τους φιλάθλους θα είναι μόνο η μεγάλη κερκίδα.