Σταματελόπουλος και Ποζνάσκι στη λίστα των τραυματιών

on .

PAS PROPONHSH 29 7 22

Χωρίς τον Απόστολο Σταματελόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και με ένα απρόοπτο μικροτραυματισμό του Λουίς Ποζνάνσκι ολοκληρώθηκε η χτεσινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει και του σαββατιάτικου (30/07, 7:00 μ.μ.) φιλικού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Θανάσης Στάικος βλέπει με ευχαρίστηση τον Πέδρο Κόντε να ανεβάζει στροφές και μάλιστα χτες έπαιξε και στα δύο δεκάλεπτα του χτεσινού διτέρματος. Δεν αποκλείεται ο Ισπανός επιθετικός να πάρει για πρώτη φορά φέτος χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα, ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός Απόστολος Σταματελόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού σε μυ δίπλα από τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και θα μείνει περίπου 10 ημέρες εκτός προπονήσεων και φιλικών. 

Ακόμη ένα απρόοπτο συνέβη στην αρχική προθέρμανση της χτεσινής προπόνησης καθώς ο Λουίς Ποζνάνσκι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο τραυματισμός του Γερμανοπολωνού αριστερού μπακ θα εκτιμηθεί σήμερα με ασφάλεια και το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί και να μην συμμετέχει στο σαββατιάτικο φιλικό.

Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε εξάσκηση πάνω στην επιθετική τακτική, αλλά και στην αμυντική μετάβαση, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφάνισε κάποια προβλήματα στο φιλικό με την κυπριακή Ομόνοια Λευκωσίας. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα διάρκειας δύο δεκαλέπτων. 

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους «μπλε» και τους «πράσινους». Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: 

«Μπλε»: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Ροσέρο, Λώλης Α., Κόντε. 

«Πράσινοι»:  Πριόρ, Τσάβος, Πήλιος, Μπαγκαλιάνης, Γωγουβίτης, Τσίρης, Ριένστρα, Μορέιρα, Τζίμας, Παμλίδης, Κύρκος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν οι εξής: 

«Μπλε»: Σούλης, Σόρια, , Κάκιος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ριένστρα, Μορέιρα, Μπιλμπάο, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης. 

«Πράσινοι»:  Πριόρ, Τσάβος, Πήλιος, Παντελάκης, Γωγουβίτης, Ρίζος, Καραχάλιος, Λιάσος, Λώλης Α., Κόντε, Κύρκος.

Νικήτρια ήταν η μπλε ομάδα με 1-0 χάρη σε γκολ του Ροσέρο. Σήμερα είναι προγραμματισμένη μόνο απογευματινή προπόνηση, ενώ αύριο Σάββατο η ομάδα θα μεταβεί αυθημερόν στο Αγρίνιο για τον φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τηλεοπτικό το φιλικό με τον Παναιτωλικό 

Από το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote Tv, που έχει τα δικαιώματα του Παναιτωλικού θα μεταδοθεί το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, το Cosmote 2 Sport HD θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα του Αγρινίου στις 19:00.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την τσέχικη Μπάνικ Οστράβα είχε μείνει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ενώ με την Ομόνοια Λευκωσίας είχε μεταδοθεί από το κανάλι της κυπριακής ομάδας στο youtube με πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.