Στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων βρέθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης Καλογιάννη

on .

TATH

• Θέματα για την προώθηση και ανάδειξη της ιστιοπλοϊας στη Λίμνη Παμβώτιδα συζητήθηκαν μεταξύ αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα- 2023 και των μελών της διοίκησης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων. 

Από την πλευρά του Ομίλου ήταν ο Πρόεδρος Γεώργιος Στεργιούλης, ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Τσακανίκας, ο Γεν Γραμματέας Στέργιος Βακατσάς και η Ταμίας Ήλη Βασιλείου. Η δημοτική παράταξη Ιωάννινα-2023, εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Σταυρούλα Ζούκη, Βαγγέλη Σαΐνη και Ντίνο Παπαδόπουλο, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη. 

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μοναδικός σύλλογος ιστιοπλοϊας στην Ελλάδα σε λίμνη (εσωτερικά ύδατα) και με τις δράσεις του αναδεικνύει την ιστιοπλοΐα και ως άθλημα και ως δραστηριότητα αναψυχής. 

Όπως τονίστηκε από τη δημοτική παράταξη είναι αναγκαίο να στηριχθεί η δραστηριότητα του ομίλου, να μελετηθούν και να υλοποιηθούν σύγχρονες υποδομές τόσο για την ιστιοπλοΐα όσο και για όλες τις δραστηριότητες του ναυταθλητισμού με σεβασμό στο ευαίσθητο οικοσύστημα της Παμβώτιδας.