Με επιτυχία το 4ο Syrrako Trail Run

on .

syrrako

• Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγάλο αθλητικό γεγονός Syrrako Trail Run, στο Συρράκο.

Την παρουσίαση του αγώνα στο κοινό είχε αναλάβει για άλλη μια φορά η δημοσιογράφος Αρετή Στασινού, ενώ την τεχνική περιγραφή του αγώνα πριν την εκκίνηση των αθλητών έκανε ο γραμματέας του Συλλόγου δρομέων Ιωαννίνων και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Syrrako Trail Run Βαγγέλης Τσίμαρης. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών οι 120 συμμετοχές δρομείς, η άρτια οργάνωση του αγώνα, οι άριστες εντυπώσεις των αθλητών και των συνοδών και η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αποδεικνύουν ότι το Syrrako Trail Run καταλαμβάνει πλέον τη δική του θέση στον χάρτη των ορεινών αγώνων δρόμου. Η διαδρομή των 12 χιλιομέτρων, εκτός από το σκληροτράχηλο τερέν και την μεγάλη υψομετρική διαφορά συνδυάζει φυσικές ομορφιές απείρου κάλλους. 

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Λαμπρούσης των OLD TRAIL RUNNERS με χρόνο (1:06:19), καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ στο Syrrako trail Run. Πρώτη γυναίκα δρομέας για τέταρτη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε η Δήμητρα Τσαλοκώστα του Συλλόγου Δρομέων Άρτας με χρόνο  1:15:53.

Νικητές στη γενική κατάταξη των ανδρών αναδείχτηκαν οι Ηλίας Λαμπρούσης, Βαγγέλης Τσιρώνης και Ιωάννης Ιωάννου, στην κατηγορία Ανδρών (18-29) οι Γιώργος Γκόγκος, Κώστας Αλέξανδρος και Λάμπρος Γούλας. Στην κατηγορία Ανδρών (30-44) νικητές ήταν οι Ξενοφών Σαρηγιάννης, Οδυσσέας Κουκέσης και Κώστας Χρήστος, ενώ στην Ανδρών οι Ιωάννης Παπαηλίας, Ηλίας Νάτσιας και Χρήστος Γιωτάκης. Στη γενική κατάταξη γυναικών πρώτη ήταν η Δήμητρα Τσαλοκώστα και ακολούθησαν η Άσπα Γκόγκου και Θεοδώρα Αναστασιάδη. Στην Κατηγορία  Γυναικών (18-29) νικήτριες ήταν οι Ηλιάνα Χαλιαμάνη και Μαρία Μπαλτζώη, στη Γυναικών (30-44) οι Γεωργία Σιώζου, Μαρίνα Οικονόμου και Εύα Γκεσούλη και στη Γυναικών (45 +) οι Ήρα Βίνου, Όλγα Γεροδήμου και Έφη Τζίμα.