Με μυστικότητα οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στην αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς πλησιάζει χρονικά η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι οι γνωστές 4 με τους Ρομέρο, Κιάκο, Σταματελόπουλο και Τσάβο.

Μπορεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας του ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται η πώληση του αρχηγού Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ, θέμα το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά εντός των προσεχών ημερών, ωστόσο οι διοικούντες των Γιαννιωτών «τρέχουν» κι άλλα μεταγραφικά ζητήματα καθώς υπάρχουν πολλά κενά στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα οι Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Καραγιάννης, Σιόντης, Μπρένερ, Οικονομόπουλος, αλλά και οι επιλογές του Μεταξά Σνάιντερ και Στάνκο, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Γκαρντάφσκι και Ντομίνγκεθ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από το περσινό ρόστερ που είχε 26 παίκτες όταν έφυγαν τα αδέρφια Τριάδη, μένουν μόλις 15 παίκτες.

Σε αυτούς προστέθηκε ο νεαρός Πήλιος που επέστρεψε από τον επιτυχημένο δανεισμό του στον Ηρακλή, ενώ μαζί με τα 4 μεταγραφικά αποκτήματα ο αριθμός των παικτών του ρόστερ ανεβαίνει στους 20. Είναι αυτονόητο ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές σε θέσεις που «πονάει» ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μία από αυτές τις θέσεις είναι και αυτή του κεντρικού επιτελικού μέσου, ιδίως από τη στιγμή που ο Ντομίνγκεθ δεν φαίνεται να δέχεται την πρόταση για νέο συμβόλαιο αν δεν πάρει κάποια οφειλόμενα που υπάρχουν. 

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, όμως οι δύο είναι αυτές που έχουν προκριθεί. Πρόκειται για 28χρονο Ισπανό χαφ που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του, κυρίως της δεύτερης κατηγορίας, ενώ στο προσκήνιο έχει έρθει και η περίπτωση ενός νεαρού Αργεντινού χαφ με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ο οποίος δεν έχει παίξει εκτός της χώρας του μέχρι στιγμής. 

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν εδώ και χρόνια ένα «λαβράκι» τύπου Ντε Βινσέντι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί. Ο πρόσφατος δανεισμός του Μπρένερ από την Μπελγκράνο δεν στέφθηκε από επιτυχία, γι αυτό και στον ΠΑΣ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αναζήτησή τους στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.