Διακρίσεις δρομέων του Σ.Δ.Ι. σε διάφορους αποστάσεων

on .

AGONES DROMOY

• Πλούσιο αγωνιστικά ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους δρομείς του Σ.Δ. Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χωριό Σωτήρα του Δήμου Δρόπολης της Β. Ηπείρου το «Mourgana Mountain Run». Ο σύλλογος συμμετείχε στους αγώνες της διοργάνωσης με οκτώ μέλη του από τα οποία διακρίθηκε στον αγώνα των 5 χλμ. ο Οδυσσέας Κουκέσης, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην γενική κατηγορία. Επίσης αναμνηστικά έπαθλα δόθηκαν στον Νικόλαο Χαρίση και τον Αναστάσιο Καντζέλη ως τους μεγαλύτερους ηλικιακά συμμετέχοντες. Μία ημέρα μετά πραγματοποιήθηκαν στην Νεάπολη Κοζάνης οι αγώνες «Voio Race», όπου από τον σύλλογο διακρίθηκε ο Οδυσσέας Κουκέσης.

Στα εντός της Ηπείρου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «1ο Pamvotis View Trail» στα πλαίσια του οποίου διεξήχθησαν δύο αγώνες ορεινών διαδρομών (8 και 21 χλμ). Από πλευράς Σ.Δ.Ι. στα 8 χλμ. διακρίθηκαν στους Άνδρες οι Ιωάννης Εδεσσαίος (2ος στην γενική κατηγορία), Γεώργιος Γκόγκος (2ος στην ηλικιακή κατηγορία 16-34), Ηλίας Νάτσιας (1ος στην ηλικιακή κατηγορία 50+), Ευάγγελος Τσίμαρης (2ος στην ηλικιακή κατηγορία 50+), Θεόδωρος Αρλέτος (3ος στην ηλικιακή κατηγορία 50+) και Χρήστος Γιωτάκης (3ος στην ηλικιακή κατηγορία 35-49).

Στις Γυναίκες διακρίθηκαν οι Μαρίνα Οικονόμου (2η στην ηλικιακή κατηγορία 35-49), Αρετή Αγγέλη (1η στην ηλικιακή κατηγορία 50+), Έφη Τζίμα (2η στην ηλικιακή κατηγορία 50+) και Μαρία Πεπόνη (3η στην ηλικιακή κατηγορία 16-34).

Στα 21 χλμ. στους Άνδρες ξεχώρισαν οι Δημήτριος Ανδρούτσος (2ος στην ηλικιακή κατηγορία 50+) και Ευάγγελος Μπαλατσός (2ος στην ηλικιακή κατηγορία 35 – 49) και στις Γυναίκες οι Άσπα Γκόγκου (2η στην γενική κατηγορία), Λαμπρινή Ντούτση (1η στην ηλικιακή κατηγορία 50+) και Ειρήνη Βαρτζιώτη (3η στην ηλικιακή κατηγορία 35 – 49).