Προς Τρίπολη οδεύει ο Μ. Γκαρντάφσκι!

on .

GKARNTAFSKI PAS

• Στασιμότητα επικρατεί σε όλα τα θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα και όσο πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσει η προετοιμασία ο προβληματισμός αυξάνεται στο κατά πόσο θα είναι έτοιμο το ρόστερ και θα έχουν καλυφθεί τα κενά.

Ο Θανάσης Στάικος από την πλευρά του έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και αυτή με τη σειρά της κάνει προσπάθεια να τις ικανοποιήσει. 

Χθες ο νέος προπονητής του ΠΑΣ βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε μια πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες του και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την οργάνωση και την προετοιμασία της ομάδας. Όσον αφορά τις επόμενες αποχωρήσεις όπως φαίνεται ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΠΑΣ. Ένας παίκτης που ήθελε να κρατήσει η γιαννιώτικη ομάδα αλλά δυστυχώς τα πράγματα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης του Ηρακλή Μεταξά θα είναι ο νέος του ποδοσφαιρικός σταθμός. Προσπάθεια γίνεται από τη διοίκηση για να παραμείνει ο Ντομίνγκεθ με τις πιθανότητες να είναι 50-50. 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για τον ίδιο και αν υπήρχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μάρβιν Πίρσμαν: «Είναι ένα φανταστικό παιδί, είχαμε πολύ καλή επαφή  και συνεργασία από τις πρώτες μας ημέρες και με βοηθούσε και τον βοηθούσα και εγώ πολύ. Έχει να δώσει πολλά στον Άρη και μπορεί να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει και στον Άρη και νομίζω πως με την απόδοση του μπορεί να κερδίσει τον κόσμο και στον προπονητή του».

Για ενδεχόμενη πρόταση του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν είχα κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, είχα μιλήσει μια-δυο φορές, έχω κάποιους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί».

Ενώ για τη συνταγή της επιτυχίας στον ΠΑΣ: «Υπάρχει μία αύρα στην ομάδα, ακόμα και παίκτες που έρχονται στην ομάδα αναγεννιούνται. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έρχεται στα Γιάννενα πετυχαίνει, ότι πόστο και να έχει στην ομάδα, όλοι έχουν την ελευθερία να δουλέψουν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Να ευχηθώ στον νέο προπονητή, τον κύριο Στάικο, καλή επιτυχία και να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Στην Εθνική ο Μίνα

Ο Λεωνίδας Μίνα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Θέο στην Εθνική Κ18  για το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Μεσογειακών Αγώνων 2022 που θα γίνουν στο Οράν της Αλγερίας που θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου.