Ο Γιάννης Κιάκος δεύτερη μεταγραφή για τον ΠΑΣ!

on .

KIAKOS GIANNHS

• Τον ΠΑΣ Γιάννινα της επόμενης σεζόν με βάθος τριετίας θέλει να φτιάξει η διοίκηση Χριστοβασίλη και χτες ανακοινώθηκε η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή. Πρόκειται για τον Γιάννη Κιάκο που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ιωνικό, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες.

Στη μετα-Μεταξά εποχή βαδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Θανάση Στάικο, την πρόσληψη των Μπάμπη Πενταρβάνη και Βασίλη Αργυρίου, αλλά και την επιστροφή του Γιάννη Ντουρουντού το τεχνικό επιτελείο της γιαννιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε. Τώρα σειρά έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς αναμφίβολα υπάρχουν πολλά κενά στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήδη πάντως το μεταγραφικό πλάνο παίρνει σάρκα και οστά καθώς οι Γιαννιώτες έχουν πραγματοποιήσει 2 μεταγραφές ενώ έπονται κι άλλες. 

Μετά τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό Κέβιν Ροσέρο, χτες ανακοινώθηκε η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα και είναι ο αριστερός οπισθοφύλακας Γιάννης Κιάκος που αγωνίζονταν την περσινή χρονιά στην ομάδα του Ιωνικού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κιάκος σημείωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Γνωρίζω καλά το μέγεθος του συλλόγου. Πέρυσι η ομάδα πραγματοποίησε μια τρομερή πορεία κι ευελπιστώ πως και με την δική μου παρουσία θα έχουμε μια ανάλογη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και όσους πίστεψαν σε μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη και ως μισός Ηπειρώτης και με πολλούς συγγενείς να υποστηρίζουν την ομάδα έχω ένα επιπλέον κίνητρο για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». 

Έναρξη της προετοιμασίας 1 Ιουλίου

Για την Παρασκευή 1 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες είναι προγραμματισμένα οι απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και τα εργομετρικά τεστ. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στο ΠΕΑΚΙ και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προπονείται εκεί μέχρι τις 12 Ιουλίου. Στη συνέχεια η γιαννιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει για την Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί για ένα δεκαήμερο από 13 έως 23 Ιουλίου το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πολωνία ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει και 3 φιλικά με ομάδες του εξωτερικού. Ήδη μάλιστα έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά το ένα με την Ομόνοια Κύπρου και το άλλο με ομάδα είτε από την Πολωνία, είτε από Τσεχία με πιθανές ημερομηνίες 15 με 18 ή 19 Ιουλίου.

Φιλικό με Βόλο στις 7 Αυγούστου

Γνωστή μέσω...σπόντας και η ημερομηνία του φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Βόλο στο πλαίσιο του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει η βολιώτικη ομάδα. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Βόλο την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 21:00.

Η ώρα και η ημερομηνία έγινε γνωστή καθώς ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ο Αστέρας Τρίπολης του Ηρακλή Μεταξά. Οι Αρκάδες θα κάνουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας στην Κολωνία της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Μεταξά, ενώ θα συμμετάσχουν κι αυτοί στο φιλικό τουρνουά του Βόλου.

Στις 7 Αυγούστου θα γίνει στις 18:45 το Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ και στις 21:00 το Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ηττημένοι θα παίξουν την Τρίτη (09/08) στις 18:45 στον μικρό τελικό, ενώ οι δυο νικητές θα παίξουν την ίδια μέρα στις 21:00 στον μεγάλο τελικό.