Nέα του ερασιτεχνικού

on .

KASTRITSA OMADA

Ανανέωσαν προπονητής και  δέκα παίκτες στην Καστρίτσα

• Στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Καστρίτσας θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο Αποστόλης Τόλης. Στον Αγροτικό έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν όπου μετά τη συμφωνία με τον προπονητή Τόλη, ακολούθησε και η ανανέωση δέκα ποδοσφαιριστών. 

«Ο Αγροτικός Καστρίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή Τόλη Απόστολο.Καλή επιτυχία coach», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας. 

Την παραμονή δέκα ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε ο Αγροτικός Καστρίτσας, με τη διοίκηση να τονίζει πώς οι ποδοσφαιριστές αυτοί συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας και τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. 

Πρόκειται για τους Νίκο Σπαλιάρα, Κώστα Διαμαντόπουλο, Γιάννη Ναυρόζογλου, Γρηγόρη Δήμο, Βασίλη Αλεξίου, Μιχάλη Ηλία, Αποστόλη Ηλία, Χρήστο Καλλιοντζή, Μάριο Κασίμη και Κώστα Νικολάου.

POTSIS KEFALOBRYSO

Ο Γιώργος Πότσης νέος προπονητής στο Κεφαλόβρυσο

• Ο Γιώργος Πότσης θα οδηγήσει το Κεφαλόβρυσο στην Α' Ερασιτεχνική  Κατηγορία μετά την επιστροφή του έπειτα από 15 χρόνια. Η διοίκηση ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας της με τον πετυχημένο τεχνικό, ο οποίος πέρυσι ήταν στην Αμφιθέα στον ίδιο όμιλο με το Κεφαλόβρυσο και την ανέβασε ως πρωταθλήτρια στην Α' κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο νέος του τεχνικός, με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο, ξεκίνησε ως προπονητής στον ΑΕΔ Πωγωνάτο. Ακολούθησαν οι Αμπελόκηποι, η  Κληματιά και επέστρεψε στον Πωγωνάτο όπου και πέτυχε την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Αμφιθέα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Η Αναγέννηση τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.  

Παρελθόν από την Κόνιτσα ο Σιώτας

• Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Πίνδου Κόνιτσας έφτασε η ώρα του αποχωρισμού για τον Στέλιο Σιώτα ο οποίος δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα, με τη διοίκηση με ανακοίνωση της να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται να πετύχει τους στόχους του.

«Σήμερα φεύγει ένας φίλος. Αποχαιρετούμε από την ομάδα μας τον Στέλιο Σιώτα, με τα καλύτερα και βαθύτερα συναίσθημα για αυτά τα τρία χρόνια κοινής πορείας. Έφτασες την ομάδα μας πολύ ψηλά και σου οφείλουμε το μέγιστο σεβασμό.

Ο χαρακτήρας σου παράδειγμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σου ευχόμαστε να επιτυχείς τους στόχους σου σε ότι και αν επιλέξεις να κάνεις, αν και αυτό είναι δεδομένο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Πίνδος Κόνιτσας.

Πρόεδρος ξανά στην Κληματιά ο Α. Σιαράβας 

• Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στο σωματείο της Α.Ε. Κληματιάς με τον Άγγελο Σιαράβα να εκλέγεται για μια ακόμη χρονιά πρόεδρος στην ομάδα.

Το Δ.Σ. της Κληματιάς είναι το εξής: Πρόεδρος: Άγγελος Σιαράβας, Αντιπρόεδρος: Σπυριδούλα Μπέρκου, Γεν. Γραμματέας: Κώστας Μαρμούτας, Ταμίας: Παναγιώτης Μαρμούτας, Γενικός Αρχηγός: Γκουγιάννος Αλέξανδρος, Έφορος Υλικού: Κατερίνα Γκουβέλη, Υπ. Δημ. Σχέσεων: Κώστας Τσακανίκας, Αν. Μέλος: Ναπολέων Δούμας.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να συζητήσει με τον προπονητή Κώστα Βελτσίστα για να παραμείνει στην ομάδα, ενώ στη συνέχεια θα πάρει σειρά το ποδοσφαιρικό τμήμα όπου εκεί θα υπάρχει ενίσχυση για την επόμενη χρονιά.

Στο Μέτσοβο και τη νέα χρονιά ο Άγγελος Ζιάβρος

• Την παραμονή του νεαρού αμυντικού Άγγελου Ζιάβρου και τη νέα χρονιά ανακοίνωσε το Μέτσοβο, διατηρώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στις επάλξεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός αθλητής συνομίλησε  πρόσφατα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Άγγελος Ζιάβρος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο τμήμα υποδομών Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, στον ΑΟ Σταυρακίου ενώ από το Φλεβάρη του 2022 ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΣ Μετσόβου.

Ο ΠΑΣ Μετσόβου, ο προπονητής, οι παίκτες και όλος ο φίλαθλος κόσμος εύχεται στον Άγγελο Ζιάβρο μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες και τον ευχαριστούν θερμά για την επιλογή του να παραμείνει στην οικογένεια του Μετσόβου.

Ο Ανδρέας Στάμος ανέλαβε τον πάγκο του Σταυρακίου

• Στην ομάδα όπου έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής, γενικός αρχηγός και προπονητής επέστρεψε ο Ανδρέας Στάμος ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Σταυρακίου στη θέση του Κουβεντάρη που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ακαδημίες της ομάδας.

Διοίκηση και Στάμος γνωρίζονται τόσο καλά, ώστε η συμφωνία δεν άργησε να επιτευχθεί και στόχος της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι να δημιουργηθεί ένα καλό, ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

SIOTAS KRANOULA

 Νέος προπονητής της  Α.Ε Κρανούλας ο Στέλιος Σιώτας

• Μετά από τρία χρόνια στην Κόνιτσα, ο νέος προπονητικός σταθμός για τον Στέλιο Σιώτα είναι η ομάδα της Α.Ε. Κρανούλας.

Σε δηλώσεις του στον «Π.Λ» ο Στέλιος Σιώτας ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής σε μια ομάδα με ιστορία και από τις λίγες (δυστυχώς) αυτή τη στιγμή που έχουν Δ.Σ 12 ατόμων, όλα ενεργά και με ξεχωριστή αρμοδιότητα ο καθένας. Μια ομάδα που μερικά νέα παιδιά αποφάσισαν να την ξαναχτίσουν από τα σπλάχνα της. Θα κάνω τα πάντα και εγώ και οι διοικούντες ώστε να φέρουμε την Κρανούλα στις υψηλές κατηγορίες όπου ανήκει!».

 Απέκτησε Σταυρόπουλο και Ντόντη

• Η νεοφώτιστη ομάδα στη Β΄ Ερασιτεχνική, Αθλητική Ένωση Κρανούλας, μετά τη συμφωνία με τον Στέλιο Σιώτα πραγματοποίησε και τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Τάσος Μύταρης ήταν αυτός που ήρθε σε επαφή με τον 29χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Σταυρόπουλο και οι δύο πλευρές δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια και έτσι η Α.Ε. Κρανούλας θωρακίζει την εστία της με έναν έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια (2015-17) στο παρελθόν στην Κρανούλα.

«Με συνοπτικές διαδικασίες και με σωστή διαχείριση, στο ρόστερ της ομάδας της ΑΕ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ θα είναι ο Χρήστος Σταυρόπουλος, από τους καλύτερους τερματοφυλακες στα Ιωάννινα. Θα είναι στο πλάνο και στο σχεδιασμό που θέλουμε ώστε να δημιουργήσουμε την ομάδα που έχουμε βάλει στόχο με αρχή τον Σταυρόπουλο. Η συνέχεια θα είναι συνταρακτική», ανέφερε η Κρανούλα για την απόκτηση του Σταυρόπουλου.

Ακολούθησε και η απόκτηση του μέσου Σπύρου Ντόντη από το Σταυράκι, τον οποίο η διοίκηση καλωσορίζει στην ομάδα. 

Στην τεχνική ηγεσία του Νεοχωρόπουλου ο Ναθαναήλ

• Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Ναθαναήλ ανακοίνωσε η διοίκηση του Νεοχωρόπουλου.

«Ο ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την σεζόν 2022-2023 με τον προπονητή Κωνσταντίνο ΝΑΘΑΝΑΗΛ, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, κάτοχο διπλωμάτων UEFA C και Β, διατέλεσε προπονητή σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων και γυμναστή στις αναπτυξιακές ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μέσα από αυτήν την συνεργασία να εκπληρωθούν οι προσωπικές του φιλοδοξίες», ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης. 

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Α.Ο Νεοχωρόπουλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για τη νέα χρονιά. Να ευχηθώ στους παίκτες να έχουμε μια χρονιά παραγωγική και χωρίς τραυματισμούς. Και όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων Β. Ελλάδας

• Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου από την αντίστοιχη της Αιτωλοακαρνανίας στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος.

Παρότι οι Γιαννιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξαν πρώτοι το σκορ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη με τους γηπεδούχους με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα να παίρνουν τη νίκη.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι υψηλού επιπέδου αν αναλογιστούμε ότι στο Αγρίνιο παίζουν παίκτες σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Στο 27’ με προσωπική ενέργεια ο Οικονόμου σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ.

Στο 80’ έγινε προσωρινή διακοπή στον αγώνα γιατί ισοφάρισε το Αγρίνιο με καταφανέστατο οφσάιντ που άφησε η βοηθός με κεφαλιά του Ψίλου.

Και ενώ χάθηκαν ευκαιρίες για τους Γιαννιώτες με τους Νικολάου, Ζώη και Μάγκα στο 95΄ με σουτ του Τσεκούρα οι Αγρινιώτες πήραν τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Να τονίσουμε ότι στα παιχνίδια αυτά δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ οπότε η Α.Δ. Ηπείρου στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο γήπεδο του Κουτσελιού θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ διαφορά οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στην ημίωρη παράταση και εάν δεν αλλάξει κάτι θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. 

Την ομάδα συνόδευαν στο Αγρίνιο ο πρόεδρος Γιάννης Γκουντέβενος και ο μεγάλος άτυχος (τραυματίας) Παντελής Μιχαηλίδης.

Α. Δ. Αιτωλοακαρνανίας: Θεοδωρακόπουλος, Μπαρμπάκης, Κόντος, Μπισμπίκης, Τζωρτζόπουλος, Κωνσταντίνου, Ζωγράφος, Τσεκούρας, Βαγενάς, Αυδής.

Α. Δ. Ηπείρου: Πλιάτσικας, Ντούμας, Τσώτος, Οικονόμου (72’ Νικολάου), Τσουμέτης (65’ Κοντάκος), Κοσμάς (65’ Ντόβας), Αργύρης (72’ Μάγκας), Σκλιβανίτης (65’ Ζώης), Κοζανίτης, Ντούκας, Τσακανίκας.