Το τελευταίο χαρτί για την άνοδο παίζει η Θύελλα Κατσικάς

on .

KATSIKA

• Στην Κέρκυρα θα ταξιδέψει αύριο η Θύελλα Κατσικάς ώστε να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή στις 4 μ.μ. στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 3ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα μετά το καλό ξεκίνημα και τις δύο νίκες που έκανε με Νέα Σελεύκεια και ΑΕ Ξηροβουνίου, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Πάργας στην Κατσικά και στην Καστοριά από την ομώνυμη ομάδα. Η Θύελλα βρίσκεται στους 6 βαθμούς της ειδικής βαθμολογίας και η υπόθεση της ανόδου έχει δυσκολέψει αρκετά, μιας και πέρα από τα δικά της αποτελέσματα θα πρέπει να δει και αυτά των άλλων ομάδων. Η Κατσικά είχε μία καλή εμφάνιση στο παιχνίδι στην Καστοριά, η οποία δεν συνοδεύτηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα, μιας και στάθηκε άτυχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε.Πάντως, οι παίκτες του Νίκου Γκούρα πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να έρθει η νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη διεκδίκηση του ενός από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη Γ’ Εθνική. Σε άλλο αποτέλεσμα σβήνουν οι ελπίδες για την άνοδο.

Διαιτητής ο Πολυχρονίου

Ο Βασίλης Πολυχρονίου από τα Γρεβενά ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Βλάχος και Στέργιος Μπόλης από τα Γρεβενά και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Χριστοδούλου από την Ημαθία.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: Αστέρας Πετριτή-Θύελλα Κατσικάς Απόλλων Πάργας-Νέα Σελεύκεια, Αναγέννηση Στάνου-Καστοριά 1980. Ρεπό: Α.Ε.Ξηροβουνίου Η βαθμολογία: Αστέρας Πετριτή 10, Καστοριά 9, Απόλλων Πάργας 9, Αναγέννηση Στάνου 7, Θύελλα Κατσικάς 6, ΑΕ Ξηροβουνίου 3, Νέα Σελεύκεια 0.