Παραμένει η αβεβαιότητα για τον Ηρακλή Μεταξά

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Μπορεί ο Ηρακλής Μεταξάς να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά αν θα μείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο οι άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας προχωρούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με τον προγραμματισμό η προετοιμασία θα ξεκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Πολωνία.

Τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αποχώρησης του Ηρακλή Μεταξά από την τεχνική ηγεσία εξετάζει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε συζητήσεις με ορισμένους προπονητές, ωστόσο πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον νυν προπονητή της ομάδας. Ακόμα πάντως κι αν φύγει ο Μεταξάς από τα Γιάννινα, θεωρείται πιθανό ότι το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ως έχει. Δηλαδή, θα μείνουν οι Στάικος, Γιαννιτόπουλος, Σούιτσα και Γκορτζής.

Ήδη κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της γιαννιώτικης ΠΑΕ και μάλλον θα μείνουν ανεξαρτήτως του αν θα υπάρξει ή οχι αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ακόμα και νέος προπονητής να έρθει, δεν θα έχει μαζί του συνεργάτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά θα συνεργαστεί με το νυν επιτελείο. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 1 ή το Σάββατο 2 Ιουλίου με τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ, ενώ το πιθανότερο είναι οι προπονήσεις να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Στην Πολωνία το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Μπορεί πέρυσι το καλοκαίρι να ακυρώθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο αυτό θα πραγματοποιηθεί φέτος στα μέσα με τέλη Ιουλίου. Συγκεκριμένα, από τις 13 μέχρι τις 23 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταβεί στην Πολωνία και θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ήδη μάλιστα, άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας έχουν κανονίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και έχουν προγραμματίσει και φιλικά προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους και ένα εξ' αυτών φέρεται να είναι με τη Λέγκια Βαρσοβίας .

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κλείσει το προπονητικό κέντρο στο Κίελτσε της Πολωνίας, ωστόσο το ταξίδι ακυρώθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο εσωτερικό της ομάδας και αυξημένου ιϊκού φορτίου στην πόλη της Πολωνίας εκείνο το χρονικό διάστημα.

Μετά την ακύρωση του ταξιδιού στην Πολωνία, ο ΠΑΣ τελικά μετέβη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Μένει να διευκρινιστεί και επίσημα αν η ομάδα θα πραγματοποιήσει φέτος το βασικό στάδιο στο Κίελτσε ή σε άλλη πόλη της Πολωνίας.