Να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Καστοριά θέλει η Θύελλα Κατσικάς

on .

KATSIKA

• Ένα παιχνίδι κομβικής βαθμολογικής σημασίας δίνει σήμερα η Θύελλα Κατσικάς, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 5 μ.μ. στο ΔΑΚ Καστοριάς την Καστοριά 1980 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η Θύελλα προέρχεται από την ήττα με 0-3 από τον Απόλλωνα Πάργας την περασμένη Κυριακή η οποία και συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση, όμως η ομάδα του Νίκου Γκούρα στοχεύει σήμερα σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ιστορική ομάδα της Καστοριάς ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου στη Γ’ Εθνική στην οποία προβιβάζονται τρεις ομάδες από τον όμιλο.

Στη φυσική έδρα της Καστοριάς... 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και του Δήμου Καστοριάς, κατάφεραν τελικά να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια τέλεσης αγώνα στο ΔΑΚ Καστοριάς – την φυσική έδρα της ομάδας – και όχι στο γήπεδο του Κάστορα, στο οποίο είχε διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας μπαράζ. Έτσι ο σημερινός αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η 25η Μαϊου συμπίπτει και με την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την Καστοριά πριν 42 χρόνια. 

Διαιτητής ο Παγώνης 

Ο Κωνσταντίνος Παγώνης από τη Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση στην Καστοριά. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Φακάνας και Αλέξανδρος Τσακιρόπουλος από τη Μακεδονία και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Διαμάντης από την Κοζάνη.

Το πρόγραμμα: Καστοριά-Θύελλα Κατσικάς, Αναγέννηση Στάνου- Απόλλων Πάργας, ΑΕ Ξηροβουνίου- Νέα Σελεύκεια. Ρεπό: Αστέρας Πετριτή.

H βαθμολογία: 1.Αστέρας Πετριτή 10 (6-1),  2. Αναγέννηση Στάνου 7 (5-0), 3. Απόλλων Πάργας 6 (9-2), 4. Καστοριά 1980 6 (5-2), 5. Θύελλα Κατσικάς 6 (4-3), 6. ΑΕ Νέας Σελεύκειας 0 (2-12), 7. ΑΕ Ξηροβουνίου 0 (1-12).