Ποδοσφαιρικό τουρνουά με προσφυγόπουλα στην Κατσικά

on .

KATSIKA TOYRNOYA PROSFYGES

• Στο πλαίσιο του προγράμματος TOGETHER IN SPORTS υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κατσικάς το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά με προσφυγόπουλα και μη, με τον αθλητισμό να φέρνει κοντά αυτά τα παιδιά που έχουν βιώσει τον ξεριζωμό από την πατρίδα τους και την προσφυγιά.

Είναι μια προσπάθεια από όλους ώστε με αυτό τον τρόπο να γίνει εφικτό ο ένας να αποδεχθεί τον άλλο γιατί ο αθλητισμός ενώνει. Τον Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού Νίκος Τσόλης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα Θωμάς Μπέγκας, από το ΠΕΑΚΙ ήταν η ταμίας Ελπινίκη Μπάρκα, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η Μυριέλλα Βλασερού, από την Τοπική Κοινότητα Κατσικάς η αναπλ. Πρόεδρος Χρύσα Κολτσίδα, από την ΕΠΣΗΠ ο Γεν.Γραμματέας Παναγιώτης Δαβής και ο υπεύθυνος της δομής που φιλοξενεί τους πρόσφυγες Δημήτρης Λάκκας.

Ο Δήμος Ιωαννιτών τίμησε την ΜΚΟ Μετάδραση για τις δράσεις που κάνει προκειμένου να φέρει πιο κοντά τα παιδιά με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Τσόλη να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της.

Όπως είναι φυσικό στους αγώνες που έγιναν τα παιδιά παρά τη ζέστη που είχε το χάρηκαν με την ψυχή τους και στο τέλος του τουρνουά δόθηκαν σε όλους αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Εκτός από την ομάδα της Δομής του Κατσικά στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, του Α.Ο. Γιάννινα, της Θύελλας Κατσικάς, του Α.Ο. Ανατολής της Φιλιππιάδας.