Ξεκαθαρίζει σήμερα η λίστα των «ετοιμοπόλεμων» παικτών του ΠΑΣ

on .

PIRSMAN PAS 1

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Ηρακλής Μεταξάς και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Γιαννιωτών ενόψει της κυριακάτικης (16/01, 7:30 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Ζωσιμάδες».
Ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά καλείται να βρει τις λύσεις παρά τις απουσίες λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών και να πάρει το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου έρχεται με νέο προπονητή στα Γιάννινα και με δεδομένη αλλαγή ψυχολογίας. Στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μόνο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος και ενδεχομένως να αποσπαστεί κι από ΟΦΗ, Παναθηναϊκό που έχουν δύσκολες αποστολές με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αντίστοιχα.
Ο Ηρακλής Μεταξάς θα γνωρίζει σήμερα ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεση του για αυτό το παιχνίδι και ποιοι εξ αυτών θα είναι 100% έτοιμοι να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Υπενθυμίζεται ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Κάργα και Ντομίνγκεθ λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσαν στον προσαγωγό. Οι περιπτώσεις τους θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, με τον Κάργα πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος. Σίγουρα απόντες θα είναι οι Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κύρκος, Σιόντης, αλλά και οι τραυματίες Οικονομόπουλος και Κόντε.
Αντίθετα, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με Ιωνικό και ΟΦΗ επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι οι Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Λώλης, Καραγιάννης και Αθανασίου.

Ο Μανούχος «άρχοντας» του αγώνα
Ο Ευάγγελος Μανούχος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Νικολαΐδη από τη Μακεδονία και Κωνσταντίνο Ψαρρή από τη Ζάκυνθο και τέταρτο τον Αθανάσιο Τζήλο από τη Λάρισα.
Στο VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος από τη Δυτική Αττική. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτριος Κύρκος από τη Θεσπρωτία.

Μεταγραφικό σίριαλ με Πίρσμαν
Ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών για τις ομάδες και αποχωρήσεων και στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μετατραπεί σε σίριαλ αν θα αποχωρήσει ο Μάρβιν Πίρσμαν για να πάει στον Άρη ή θα μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο. Ο Βέλγος αμυντικός διανύει εξαιρετική περίοδο και ο Άρης είναι η ομάδα που σύμφωνα με τα ΜΜΕ τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του και απομένει να συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τον ΠΑΣ. Άλλωστε σε συνέντευξη που είχε δώσει σε μέσο της πατρίδας του είχε πει ότι το περασμένο καλοκαίρι τον ήθελε ο Άρης αλλά δεν τον έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο θα πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά ο ΠΑΣ.

Αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί και να μην συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι με τον Άρη να κινδυνεύει να χάσει το παίκτη το καλοκαίρι χωρίς να πάρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα μιας και το συμβόλαιο του Πίρσμαν τελειώνει και ήδη είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του με όποια ομάδα θέλει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό, το οποίο όσο «τραβάει» χρονικά δεν κάνει καλό στο εσωτερικό της ομάδας.