Τον Ολυμπιακό θα τιμήσει ο Θεσπρωτός

on .

super league 2

• Τον Ολυμπιακό Β’ υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας ο Θεσπρωτός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός συνεχίζοντας τις βραβεύσεις ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τιμήσει τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκ, Ολυμπιακό.
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα απονείμει πλακέτες στον πρώην διεθνή (22 φορές) κεντρικό αμυντικό της Πειραϊκής ομάδας και προηγούμενα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και νυν γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Β’, Γιώργο Ανατολάκη, καθώς και στον Αργεντίνο προπονητή της ομάδας και πρώην διεθνή άσο Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα. Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προτίθεται να τιμήσει κι άλλες ομάδες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε επόμενα παιχνίδια. Έχοντας δώσει 9 παιχνίδια, ο Θεσπρωτός βρίσκεται στην 6η θέση με 13 βαθμούς.
Με Καλλιθέα  ο Καραϊσκάκης
Για την 13η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, o Καραϊσκάκης Άρτας φιλοξενεί στις 3 μ.μ. σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αναργύρων την Καλλιθέα. Έχοντας δώσει 9 ματς, οι Αρτινοί ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς στην 11η θέση με Ιεράπετρα και Διαγόρα Ρόδου.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα στις 3 μ.μ. την αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τη Βέροια (ERTFLIX) και την αναμέτρηση από την ΕΡΤ 3 στις 3 μ.μ. της ΑΕΚ Β’ με τον Λεβαδειακό.