Κύμα αναβολών σε διοργανώσεις της ΕΠΣΗΠ και της ΕΠΟ

on .

EPSHP SHMA

• Χωρίς αγωνιστική δράση θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου σε αρκετά πρωταθλήματα λόγω της εκτίναξης του αριθμού των κρουσμάτων της Covid 19 που οφείλεται κυρίως στην επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον. Αναβολή σε Γ’ Εθνική - γυναικεία πρωταθλήματα

Με απόφασή της, χθες, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην γίνουν τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς και οι αγώνες στα πρωταθλήματα των γυναικών και της προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα αναβλήθηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στις 09/01, οι αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά και οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 που ήταν προγραμματισμένοι για τις 12 και τις 19 Ιανουαρίου.

Οι αποφάσεις για αναβολές ελήφθησαν για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από την COVID-19. Χωρίς δράση τελικά στην Α’ Ερασιτεχνική

Αν και αρχικά είχαν οριστεί οι αγώνες της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για το προσεχές Σαββατοκύριακο, η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηπείρου αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε προχωρήσει στην αναβολή των αγώνων και της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.