Σε μια... κλωστή κρέμεται το παιχνίδι της Τρίτης

on .

MPALA LOYKETO

• Ένα ακόμη κρούσμα σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώθηκε χθες μετά τον διαγνωστικό έλεγχο ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οκτώ.
Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ μετά την επιστροφή τους από την άδεια των Χριστουγέννων και πριν την έναρξη των προπονήσεων με αποτέλεσμα να διαγνωστούν άμεσα οι θετικοί και να μην υπάρξει επαφή με όσους είναι αρνητικοί και μεγαλώσει η διασπορά μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Εκτός από τον ΠΑΣ αρκετές είναι οι ομάδες της Super League που μετά τα Χριστούγεννα έχουν παίκτες θετικούς στον κορωνοϊό και μια από αυτές είναι και ο Ιωνικός που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 4 Ιανουαρίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δύο ποδοσφαιριστές του είναι κρούσματα του covid-19.
Βέβαια το αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Ιωνικό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των κρουσμάτων που θα έχει η γιαννιώτικη ομάδα στον τελευταίο έλεγχο πριν το παιχνίδι.
Όσον αφορά τις προπονήσεις χθες έγινε η τελευταία για το 2021 μιας αι σήμερα ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες τους, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το μεσημέρι.

Χωρίς ουσία η συνάντηση Πλεύρη και Super League
Κατηγορηματικά απέκλεισε οποιαδήποτε τροποποίηση στα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τα γήπεδα ο Θανάσης Πλεύρης. Μετά τη συνάντηση με την Super League, ο υπουργός Υγείας έκανε σαφές πως θα διατηρηθεί ως τις 16 Ιανουαρίου η πληρότητα 10% με «ταβάνι» τα 1.000 άτομα, αλλά στο μεσοδιάστημα θα επεξεργαστεί τις προτάσεις της λίγκας, ενώ ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους για 15 μέρες.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος τόνισε ότι οι ομάδες έχουν αποδείξει ότι σέβονται το υγειονομικό πρωτόκολλο, επισημαίνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με τους κατόχους διαρκείας οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί και έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους. Ο κ. Μποροβήλος είπε ότι το επόμενο 15νθημερο οι δύο πλευρές θα είναι σε επαφή για να δουν πως θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα.