Ο κορωνοϊός αποδεκάτισε τον ΠΑΣ Γιάννινα!

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Συρροή κρουσμάτων προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από τον μοριακό εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της ομάδας καθώς προέκυψαν συνολικά 8 περιπτώσεις, 7 παικτών και μία διοικητικού υπαλλήλου.

Στον «αέρα» το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (04/01) με τον Ιωνικό στο «Ζωσιμάδες».
Οι φόβοι για διασπορά του κορωνοϊού στο εσωτερικό του ΠΑΣ Γιάννινα δυστυχώς επαληθεύτηκαν. 7 ποδοσφαιριστές και 1 διοικητικός βρέθηκαν θετικοί στον PCR έλεγχο. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ότι επτά ποδοσφαιριστές και ένα υπάλληλος βρέθηκαν θετικοί στον covid-19.
Όπως ήταν φυσικό έχει σημάνει συναγερμός στον ΠΑΣ και ήδη από την ΠΑΕ έχει ενεργοποιηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μπει σε καραντίνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας μετά τη μικρή ανάπαυλα των Χριστουγέννων και δυστυχώς και επιστροφή στην σημερινή πραγματικότητα. Μετά τον προγραμματισμένο έλεγχο PCR Covid-19 εντοπίστηκαν 7 κρούσματα σε αθλητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και 1 στο διοικητικό.

Ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Μετά από αυτή την εξέλιξη στον «αέρα» βρίσκεται το παιχνίδι με τον Ιωνικό που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου (17:15) στο «Ζωσιμάδες» μιας και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπεται ότι αν βρεθούν επτά παίκτες θετικοί στον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο πριν τον αγώνα, αυτός αναβάλλεται. Βέβαια, θα επαναληφθεί ο μοριακός έλεγχος την Δευτέρα και τα αποτελέσματα θα κρίνουν οριστικά το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι καθώς προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και να περάσουν χωρίς περιπέτειες την περίοδο της καραντίνας.