Έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των δημοσιογράφων από την ΕΠΣΗΠ

on .

EPSIP

• Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα είχαν στα γραφεία της ΕΠΣ Ηπείρου ο πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Βρακάς και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Δαβής με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων.
Η κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών περιστράφηκε γύρω από την πανδημία και κατά πόσον τα αυξημένα κρούσματα θα επηρεάσουν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων στην περιοχή μας.
Η Ε.Ε. της ΕΠΣΗΠ θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους έδωσε δώρο από ένα TABLET που μπορεί να χρησιμεύσει στην εργασία τους. Από τους δημοσιογράφους που πήραν το δώρο περιλαμβάνονται οι συνεργάτες της εφημερίδας «Πρωϊνός Λόγος» αλλά και του αθλητικού σάιτ PASsports.gr Χρήστος Καλύβας, Νίκος Γιωτίτσας και Αγγελική Σιώλου, όπως και οι δημοσιογράφοι Φιλιππούσης (Ioannina Arena), Μιχάλης Τσάγκας (Sportsioannina) και Πέτρος Σιούλης (Sports-Action.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ευχές για την έλευση του νέου χρόνου με τη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ να προσφέρει μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Από την πλευρά τους, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ευχαρίστησαν την Διοίκηση της ΕΠΣΗΠ για την αναγνώριση της προσφοράς τους.