Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (1-2) η Κ17 του ΠΑΣ

on .

K17

• Με ήττα 1-2 από τον ΠΑΟΚ έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2021 ,η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ένας δεύτερος γύρος που βρίσκει την ομάδα του Γιάννη Λώλη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να «ξεκλειδώσει» την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ.
Οι φιλοξενούμενοι στο 2’ είχαν σουτ του Αδάμ που απέκρουσε ο Μάντζιος. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 14’ με ωραίο σουτ του Λώλη. Αυτές ήταν οι δύο αξιόλογες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες όπως αυτή στο 47’ με τον Μάντζιο να αποκρούει το σουτ του Γκούμα. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 62’ όταν ο Μίνης ανέτρεψε τον Αδάμ με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο παθών στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η ολική ανατροπή στο σκορ για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 74’ με τον Γκιντέρσο να κάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Μάντζιο κάνοντας έτσι το 1-2. Ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-2 στο 92’ με τον Χρήστου να κάνει το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Σίσκας-Μπλέτας) Ηπείρου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Μίνης, Ντούκας, Ντώνος, Τσίτας (80’ Χρήστου), Βλέτσας (75’ Μυρόγλου), Λώλης (80’ Πάκος), Λυκόπουλος (46’ Καφενζής), Νίτας (65’ Ζωγράφος), Σάλο
ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Φίλων (73’ Σκούρτης), Καστίδης, Πασαχίδης, Λέκας (63’ Αλειφερόπουλος), Αδάμ (87’ Γανόπουλος), Παπαγεωργίου, Ιγνατίου (63’ Σνάουτσνερ), Γκούμας, Πολιτάκης (46’ Γκιντέρσος)