Εντός έδρας ισοπαλίες για Καραϊσκάκη και Θεσπρωτό

on .

SUPER LEAGUE 2

• Ισόπαλα ήταν τα παιχνίδια του Καραϊσκάκη Άρτας και του Θεσπρωτού στη Super League 2 με 0-0 τον Διαγόρα και 1-1 τον ΠΑΟΚ Β’ αντίστοιχα.
Κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία
Με μια δίκαια, όπως αποτυπώνεται από την εικόνα του παιχνιδιού, ισοπαλία, ολοκληρώθηκε το ματς του Καραϊσκάκη, με τον Διαγόρα στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισό, έκαναν φάσεις για γκολ, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κατακόρυφα στην επανάληψη, και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, έχοντας ως κορυφαίο τον ταχύτατο Μπαστιάνο, με τον Καραϊσκάκη με τη σειρά του, στις καθυστερήσεις να αγγίζει το νικητήριο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα
Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπάγκουκα, Ναζίμ (56' Δερμιτζάκης), Σταματής (75' Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (70' Κορέλας).
Τιμήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία
Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Θεσπρωτός από την ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά ο Δικέφαλος ισοφάρισε με τον Γκορντεζιάνι και έχασε μάλιστα την ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 81΄για την πλήρη ανατροπή. Αξίζει σαφώς να σημειωθεί ότι πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Θεσπρωτός βράβευσε τον Πάμπλο Γκαρσία για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θεσπρωτός: Κίναλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65’ Βαταμίδης), Κωνσταντίνου, Ραμίρες (83’ Διγκόζης), Σαραντίδης, Ρομέρο (83’ Σβι), Στεργίου (62΄Λίγκας).