Με το επιβλητικό (0-5) πέρασε από τον Παρακάλαμο η Κράψη

on .

krapsi

• Με την εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και την Κράψη, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στον Α’ Όμιλο της Α’ Ερασιτεχνικής. Η πρωτοπόρος Κράψη πέρασε νικηφόρα από τον Παρακάλαμο με το ευρύ 0-5, φτάνοντας τους 28 βαθμούς και βρίσκεται πέντε πάνω από τη δεύτερη της βαθμολογίας Πίνδο Κόνιτσας.
Η Κράψη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και εκτός από τα γκολ είχε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες. Το 0-1 έγινε στο 29’ με κεφαλιά του Μαλλάτου από εκτέλεση κόρνερ του Νούγια. Στο 65’ πολύ ωραία συνεργασία του Σταμούλη με τον Νούγια, ο τελευταίος πλάσαρε για το 0-2. Στο 78΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ριστάνης, απέκρουσε ο Γκόνης, η μπάλα πήγε στον Σταμούλη, αυτός σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Νούγιας έκανε το 0-3.
Στο 86΄ ο Σταμούλης με κεφαλιά σημείωσε το 0-4 και το τελικό 0-5 στο 89’ με μακρινό σουτ ο Παρτάλης. Στις καθυστερήσεις η Κράψη είχε δοκάρι με τον Νάσιο.
Διαιτησία: Τασιούλας (Κόλλιας-Ευαγγέλου).
Αγροτικός Αστέρας: Γκόνης, Ηλίας Μ., Σκόρδος, Ζότα Ρ., Ζότα Γ., Άμρο (46΄ Τσουμάνης), Κόντος, Πατσούρας, Ζότα Α., Ντρουμπάλης (72΄ Τσίτος), Μπενέκος
Κράψη: Αρχοντάκης, Καράσας, Τσίος, Μαλλάτος, Νάσιος, Τσάγκας (82΄ Τζίμας), Γεωργιάδης (62΄ Ριστάνης), Ζαμπέτας, Νούγιας, Σταμούλης, Παρτάλης.