Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων το ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Λευκάδας

on .

PAS GIANNINA BASKET

• Ο εντοπισμός τεσσάρων κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτριες του ΠΑΣ Γιάννινα οδήγησε την διοργανώτρια αρχή στην αναβολή του αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ των Γυναικών που ήταν προγραμματισμένος για χθες τις 2 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.
Η γιαννιώτικη ομάδα τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ο αγώνας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Υπενθυμίζεται πώς την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα θα κάνει το προγραμματισμένο της αγωνιστικό ρεπό
«Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC ενημερώνει πως λόγω τεσσάρων κρουσμάτων Covid σε παίκτριες της ομάδας μας και μετά την ενημέρωση της ΕΟΚ, το ματς με την Νίκη Λευκάδας αναβάλλεται.

Η Διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό team και όλες οι παίκτριες, εφαρμόζουν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα όσα προβλέπονται.

Με βάση τα πρωτόκολλα και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση τα Rapid Test σε όλη την ομάδα, ενώ για το ίδιο διάστημα θα σταματήσουν και οι προπονήσεις. Η υγεία των αθλητριών μας είναι πάνω απ' όλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.