Σημαντικές νίκες για Καραϊσκάκη και Θεσπρωτό

on .

SUPER LEAGUE 2

• Με νίκες προχώρησαν οι δυο εκπρόσωποι της Ηπείρου στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την 7η αγωνιστική. Ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη στους Αγίους Αναργύρους για τον Νότιο Όμιλο, ενώ στον Βόρειο ο Θεσπρωτός επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου στην Ηγουμενίτσα.
Νίκη σε συγκλονιστικό ματς
Σημαντική νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Καραϊσκάκης Άρτας που επικράτησε με σκορ 3-2 του Εργοτέλη για την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Αγίων Αναργύρων, ενώ η κρητική ομάδα έχει προπονητή τον Νίκο Μπαδήμα, ο οποίος έχει υπάρξει προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη τη διετία 2019-21.
Στο αγωνιστικό σκέλος, στο 5’ ο Χουάντερσον είπε όχι σε φάση τετ α τετ με τον Κούατενγκ, ενώ στο 18’ ο Τσέλλιος πρόλαβε με τα πόδια τον Ντοναλντόνι σε τετ α τετ. Στο 20’ οι Αρτινοί πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Τάμπα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κρισμάρεβιτς έκανε μία πρώτη κεφαλιά και ο Ντολαντόνι από κοντά έκανε το 1-0.
Έχοντας με το μέρος τους το μομέντουμ, οι γηπεοδύχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 27’. Ο Μπεκατώρος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σταματής πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ναζίμ με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μείωσαν αρχικά σε 2-1 όταν ο ο Κόνραντ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών του Καραϊσκάκη να διώξουν και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολλανδός επιθετικός του Εργοτέλη στο 66’ με γυριστό σουτ σκόραρε εκ νέου, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 2-2.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 86’ ο Σταματής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος νίκησε τον Τσέλιο για το 3-2. Εκτός έδρας τον Αστέρα Βλαχιώτη θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη ο Καραϊσκάκης Άρτας.
Διαιτησία: Νικολάου (Κωνσταντόπουλος – Τριαντάφυλλος)
Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Μπεκατώρος, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπανγκούκα (72' Βαφειάδης), Ρούνεϊ (92' Φετεινίδης), Ντοναλντόνι, Ναζίμ, Σταματής (88' Δερμιτζάκης)
Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (83' Αχμέντ), Βουτσάς, Πέϊος (32' Νεράλ), Κωστανάσιος (73' Κοκκίνης), Κόνραντ, Κουάτενγκ (46' Πατρινός)
Μίλησε και πάλι η έδρα!
Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα του πέτυχε ο Θεσπρωτός που επικράτησε με σκορ 2-0 της Νίκης Βόλου για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.
Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα κατάφερε στο 10’ να ανοίξει το σκορ. Ο Κωνσταντίνου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Σαραντίδη να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Πριν καλά- καλά συνέλθουν οι Βολιώτες από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, ήρθε το 2-0 για την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Στο 19’ ο Βασιλάκης με ανάποδη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαταμίδη από δεξιά, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα Μπάγιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του με αέρα δυο τερμάτων.
Οι παίκτες του Ρότσα δεν αντιμετώπισαν από εκεί και πέρα κανένα πρόβλημα ώστε να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, πηγαίνοντας πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι. Μάλιστα, είχαν δυο καλές στιγμές με τους Πούφλη στο 43’ και Βτααμίδη στο 49’. Η Νίκη σπατάλησε χαμένη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς στη φάση του 80’ με τον Βασιλείου.
Την Τετάρτη ο Θεσπρωτός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου στις 3 μ.μ για την 8η αγωνιστική.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης Ηπείρου( Διαμάντης- Δημόπουλος)
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Βαλιέντε, Νταλέσιο, Βασιλάκης, Σταυρίδης, Λύγκας (85’ Γώγος), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (85’ Ζβι), Σαραντίδης, Στεργίου (65’ Πατσέκο), Πούφλης (70’ Ραμίρεζ)
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (39’ Πάνος, 49’ λ.τρ. Μέτσε), Τζοβάρας (39’ Μιράντα), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς (78’ Κυρίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Τζιώρας, Ροχάνο
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
1oς όμιλος: Βέροια – Απόλλων Λάρισας 5-1, Πιερικός – ΠΑΟΚ Β 0-0, Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου 2-0, Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0, Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας 0-6, Τρίγλια – Ολυμπιακός Β 0-0, Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα 4-2, Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ 1-3.
2ος Όμιλος: Επισκοπή-ΟΦΙ 0-1, Καλαμάτα-Διαγόρας 2-0, Καραϊσκάκης Αρτας-Εργοτέλης 3-2, Λεβαδειακός-Αιγάλεω 1-0, ΑΕΚ Β-Χανιά 1-0, Παναθηναϊκός Β-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0. Ρεπό: Ηρόδοτος.