Ανέβασε «στροφές» στην προετοιμασία του ο ΠΑΣ

on .

PROETOIMASIA PAS 16 11

• Με διπλή προπόνηση και την προσοχή στραμμένη στη σαββατιάτικη (20/11, 7:30 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Άρη συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.
Οι ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας δούλεψαν το πρωί στο γυμναστήριο πάνω στην ενδυνάμωση, ενώ το απόγευμα μετά το αρχικό ζέσταμα, το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι 8 εναντίον 8 σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια ο Ηρακλής Μεταξάς χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ όπου εναλλάξ έκαναν παιχνίδια 4 εναντίον 4 και σπριντ τρεξίματος.
Στην προπόνηση συμμετείχε ο Μανώλη Σάλιακας που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών, ενώ απόντες ήταν οι Λιάσος και Λώλης, οι οποίοι χθες ολοκλήρωσαν και τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων. Οι δύο νεαροί παίκτες του ΠΑΣ δεν αγωνίστηκαν στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων με 1-0 επί της Ισλανδίας στην Τρίπολη.
Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους στα Γιάννινα και την Πέμπτη θα συμμετέχουν στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος, ο μοναδικός που ακολούθησε χτες ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Αλέξης Τριάδης.
Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού με το εμφατικό 3-0 το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από καλό και με ανεβασμένη ψυχολογία. Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η βαθμολογική συγκομιδή μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα.
Τα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και ΑΕΚ είναι δύο ακόμη δυνατά κρας τεστ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά προκειμένου να δείξει αν διαθέτει τις δυνάμεις για να πετύχει φέτος το κάτι παραπάνω. Με 13 βαθμούς στο...σακούλι του ο ΠΑΣ Γιάννινα ευελπιστεί ότι θα εξασφαλίσει από νωρίς απόσταση ασφαλείας σχετικά με την παραμονή και θα παραμείνει στο κυνήγι της εξάδας και τα play off του πρωταθλήματος.
Για σήμερα Τετάρτη ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δώσει ρεπό και την Πέμπτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.