Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

STAURAKI

Σταυράκι-Νησί 1-1
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Σταυράκι και Νησί με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χάνοντας σημαντικό έδαφος στο να πλησιάσουν την κορυφή. Το Νησί άνοιξε το σκορ στο 3’ με σουτ του Τζημόπουλου εντός περιοχής.
Η επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο 22’ με τον Μαργιόλα να κάνει το σουτ και τον Θουλιώτη να αποκρούει τη μπάλα. Στο 34’ σε σουτ του Κοντογιάννη απέκρουσε τη μπάλα ο Γκάτζιος.
Το Σταυράκι πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 37’ όταν ο Λαλάι εκτέλεσε φάουλ ο Θουλιώτης έκανε άστοχη έξοδο και ο Πράσσος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο με το Σταυράκι όμως να έχει πιο «καθαρές» ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ.
Ο Γκάτζιος στο 63’ απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Κοντογιάννη, ενώ άστοχο ήταν το σουτ του Αθανασίου στο 64’. Ο Αθανασίου στο 74’ βρέθηκε απέναντι από τον Θουλιώτη έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 88’ ο Ναθαναήλ μπήκε από τα πλάγια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 90’ ο Μαργιόλας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε στο τελείωμα της φάσης να κάνει το γκολ.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος-Κοσίνας)
Σταυράκι: Γκάτζιος, Παργινός (65’ Κολιός), Καπατσέλης, Ζιάβρος, Βούλγαρης, Πράσσος (85’ Ναθαναήλ), Λαλάι, Ντόντης (85’ Γούλας), Τούσης (58’ Αθανασίου), Κλεισούρας (65’ Ζενέλης), Μαργιόλας.
Νησί: Θουλιώτης, Στογιάννης, Ηλίας, Κασίμης, Κοτσίνας (90’ Γούσης), Πρέμος, Στεργίου (46’ Γεράσης), Μπίλης (46’ Γιόγιακας Β.), Μάτσιας (81’ Κολόσης), Κοντογιάννης, Τζημόπουλος.
* * *

Πέραμα - Κράψη 1-5

Στην κορυφή του Α’ ομίλου της Α Ερασιτεχνικής φιγουράρει από το Σάββατο η ομάδα της Κράψης καθώς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αγωνιστικό ρεπό της Πίνδου Κόνιτσας και με εύκολο διπλό με 1-5 στο «Γεώργιος Πρίσκας» επί του Περάματος ανέβηκε με 19 βαθμούς στην πρώτη θέση. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σιαφάκα ο Σωκράτης Νούγιας με ένα γκολ, τρεις ασίστ και δύο δοκάρια στο ενεργητικό του.
Το παιχνίδι στο Πέραμα ήταν μοιρασμένο στο πρώτο τέταρτο, με την Προοδευτική να στέκεται καλά απέναντι στην Κράψη και να μην απειλείται η εστία του Παπαδιώτη. Το σκορ άνοιξε στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 17' ο Νούγιας εκτέλεσε ένα δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ, ο Γεωργιάδης έκανε κίνηση προς την μπάλα, ο Δούβλης έβαλε την προβολή, αλλά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του για το 0-1.
Χωρίς φάσεις κύλησε και το υπόλοιπο του πρώτου μέρους, με την Κράψη όμως να είναι 100% αποτελεσματική και να κάνει γκολ κάθε της ευκαιρία. Έτσι στο 39' μετά από κάθετη πάσα του Τσουμάνη προς τον Νούγια, αυτός με την μία βρήκε τον Γιωργή Χριστακόπουλο που πρόλαβε τους αμυντικούς και με πλασέ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-2 για την Κράψη.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά μέσα σε ένα δεκάλεπτο στην επανάληψη από το 56' έως το 66' όταν μπήκαν και τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ του παιχνιδιού. Αρχικά στο 56' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Περάματος ο Νούγιας έδωσε ασίστ πάρε-βάλε δεξιά στον Τσουμάνη και αυτός με κοντινό σουτ έκανε το 0-3 και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην Κράψη.
Η απάντηση του Περάματος ήρθε στο 58' μετά από αντεπίθεση όταν ο Μπισέλας έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ. Όπως και να έχει η Κράψη δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στο Πέραμα να ελπίζει ότι θα πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο 62' ο Ρούσης έκανε λάθος γύρισμα, ο Χριστακόπουλος έκλεψε, πάσαρε και ο Νούγιας από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ξαναφέρνοντας τη διαφορά και πάλι στα τρία γκολ.
Στο 66' ο Γεωργιάδης με ωραία κίνηση και παράλληλη σέντρα μοίρασε έτοιμο γκολ στον Χριστακόπουλο και αυτός σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 1-5. Η Κράψη είχε τις ευκαιρίες και για έκτο γκολ, όμως τα δοκάρια στο 86' και το 90' σταμάτησαν τον Νούγια. Στην πρώτη φάση το οριζόντιο και στη δεύτερη στην εκπνοή το δεξί κάθετο δοκάρι και έτσι το 1-5 έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Σιόντης - Κυριαζή)
Προοδευτική Περάματος (Χρήστος Αγγέλης): Παπαδιώτης, Ρούσης, Χαμπέγια, Μιλήτσης, Σήτος, Κατσάνος, Μοναστηριώτης (70' Κοΐνης), Τζιάλλας (52' Λιακόπουλος), Καρτάλης (46' Μπισέλας), Γιωτάκης (70' Ντεμίρης), Δούβλης.
ΠΑΣ Κράψης (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Μαρμούτας (63' Λάμπρης), Πάργαλης (60' Τσίος), Μαλάτος (60' Τζίμας), Νάσιος, Κολιός, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Ριστάνης (46' Ζαμπέτας), Νούγιας, Χριστακόπουλος
* * *
PHGES KASTRITSA
ΠΑΣ Πηγών Λούρου- Καστρίτσα 1-3
Το πέμπτο τρίποντο νίκης στο φετινό πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής πέτυχε ο Αγροτικός Καστρίτσας που επικράτησε του ΠΑΣ Πηγών Λούρου με σκορ 1-3 για την 8η αγωνιστική.
Ο Αγροτικός καθάρισε την υπόθεση νίκη στο 87’, αφού προηγουμένως σπατάλησε ευκαιρίες για να βάλει το τρίτο γκολ και να του φύγει το άγχος. Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου που προερχόταν από τρία σερί θετικά αποτελέσματα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς με την Καστρίτσα κι έμεινε στους 7 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 μόλις στο 6’ με προβολή του Δήμου από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξίου. Στο 16’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, όταν από εκπληκτική ενέργεια και μπαλιά του Κωνσταντίνου, ο Λώλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη.
Άστοχο ήταν το σουτ του Διαμαντόπουλου στο 24’, ενώ στο 40’ από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου, ο Αλεξίου έκανε το σουτ αλλά ο Τόμπρας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 42’ ο Ζήσης εκτέλεσε το κόρνερ ο Κιοσσές πήδηξε πιο ψηλά από όλους για την κεφαλιά αλλά δεν την βρήκε όπως ήθελε και η μπάλα έφυγε άουτ.Εντυπωσιακά στο 45’ ο Τόμπρας έδιωξε με το ένα χέρι τη μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου. Στην επανάληψη, η αστοχία των παικτών του Αγροτικού, το δοκάρι αλλά και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν επέτρεψαν στην Καστρίτσα να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Στο 47’ ο Τόμπρας είπε όχι σε τετ α τετ με τον Αλεξίου, στο 55’ ακυρώθηκε γκολ της Καστρίτσας με τον Νάκο για οφσάιντ, ενώ στο 60’ ο Διαμάντης έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Μπισέλα. Απίστευτη χαμένη φάση για τον Αγροτικό στο 70’, όταν από γύρισμα στην περιοχή ο Μπιστιόλης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 72’ ο Καλλιοτζής με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 87’ με κεφαλιά του Θανάση από σέντρα του Αλεξίου.
Διαιτησία: Γεωργίου Χ.(Μωυσιάδης- Διαμάντης Λ.)
ΠΑΣ Πηγών Λούρου: Τόμπρας, Κιοσσές (46’ Μάντζος- 66’ λ.τρ Λάππας), Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Μπονόβας, Παπανικολάου, Ζήσης, Ζήκος (72’ Μουλαράς), Μπισέλας, Λώλος, Τζάγκας.
Αγροτικός Καστρίτσας: Διαμάντης, Δήμος(74’ Θανάσης), Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Δοβανάς, Σπαλιάρας, Αλεξίου, Ντότης (74’ Ναυρόζογλου), Τσεκούρας (59’ Μπιστιόλης), Νάκος, Αναστασιάδης (59’ Καλλιοτζής).
* * *
Μικρασιάτες-Ασβεστοχώρι 2-1

• Καλύτεροι οι Μικρασιάτες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήραν τη νίκη 2-1 από το Ασβεστοχώρι και ανάσαναν βαθμολογικά σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ η ΑΕΜ μετά από σέντρα του Ναυρόζογλου Α. η μπάλα έφτασε στον Στέφο που έκανε το σουτ στέλνοντας την στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι Μικρασιάτες απείλησαν αρκετές φορές για να πετύχουν το δεύτερο γκολ το οποίο άργησε να έρθει και συγκεκριμένα στο 73’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τσαντούλη το εκτέλεσε εύστοχα ο Ραγιάς κάνοντας το 2-0.
Το μόνο που κατάφερε το Ασβεστοχώρι ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάφλου Π.
Διαιτησία: Τασιούλας (Θανασιάς-Παπαδημητρίου).
Μικρασιάτες: Κατσίλας, Ναυρόζογλου Α., Τσίρης, Ανανιάδης, Κασιμόπουλος, Ναυρόζογλου Κ., Ραγιάς (74΄ Ναυρόζογλου Αθ.), Στέφος (61΄ Ποτίκογλου), Παπαγιάννης, Λούζης, Σιώζης (77΄ Χρυσοστόμου)
Ασβεστοχώρι: Γκούβας, Βασάκος, Μοσχέτας, Μαλάμος Α., Τσαντούλης, Παπαστεργίου, Μπέτσης, Ανθόπουλος (46΄ Μαλάμος Δ.), Κολιάκης, Γεωργίου, Ντάφλος.
* * *
Λογγάδες- Μέτσοβο 1-0

• Την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής πέτυχε ο Τιτάν Λογγάδων που επικράτησε του ΠΑΣ Μετσόβου με σκορ 1-0 για την 8η αγωνιστική.
Η ομάδα του Κοντοδήμα μετά τη νίκη επί της Θύελλας Κατσικάς την προηγούμενη αγωνιστική, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και έμεινε στους 15 βαθμούς. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του διαιτητή Κατσικογιάννη στον αστράγαλο στο 34’ και έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Διαιτητής ανέλαβε ο Σίσκας, α’ βοηθός ο Ευαγγέλου και δεύτερος ο Μπάγιας, κάτι που προέκυψε από κλήρωση μεταξύ του ίδιου και ανθρώπου του Μετσόβου.
Στα αγωνιστικά, ο Τιτάν στο 7’ είχε καλή στιγμή με τον Γκόγκα και στο 12’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Παναγιώτου εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κόντραρε και ο Κορδοπάτης με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 22’ οι γηπεδούχοι είχαν μία προσπάθεια με τον Γκόγκα, ενώ μετά τη διακοπή του ματς οι Μετσοβίτες πρέσαραν ψηλά για να βρουν τρόπο να κάνουν μία φάση. Στο 41’ ο Πρεβεζιάνος έδιωξε τη μπάλα σε πλασέ του Αλ. Χήτα και στο 44’ ο Παλαιοπάνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στην επανάληψη, το Μέτσοβο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να καταφέρει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 55’ το σουτ του Χύσο ήταν άστοχο, ενώ στο 64’ άστοχη η κεφαλιά του Ι. Τσουλιάη από σέντρα του Παλαιοπάνου. Στο 72’ ο Κολιός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, λόγω του ότι έβγαλε τις καλαμίδες την ώρα που έβγαινε αλλαγή. Σουτ των Χύσο και Σιούτα δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο 90+1 σε αντεπίθεση του Τιτάνα, ο Γκόγκας βγήκε τετ α τετ, ο Γιαμβριάς απομάκρυνε τη μπάλα αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι είχε βγει από την εστία ο Γιαμβριάς κι την έδιωξε με τα χέρια.Και οι Μετσοβίτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Παλαιοπάνο στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα αποβλήθηκε από τον πάγκο, ο προπονητής Γκίτσης του Τιτάνα για συνεχόμενες διαμαρτυρίες.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης(Ευαγγέλου- Σίσκας)
Λογγάδες (Γκίτσης): Πρεβεζιάνος, Μάστορας, Δραγάτης, Κορδοπάτης, Λώλης, Παναγιώτου, Κολιός, Γκούζος, Χαριζάι (81’ Λαγός), Γκόγκας, Παπανικολάου (90’ Στύλιος).
Μέτσοβο (Κοντοδήμας): Γιαμβριάς, Χήτας Α (46’ Βαρσάνης), Τσιόστας Χ, Τσουλιάης Ι, Χήτας Ν (46’ Σιούτας), Τσιόστας Κ,Μούστο, Χύσο, Γοδέβενος (68’ Ναζίρης), Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Κ.
* * *

Α ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (8η Αγωνιστική)
Νεοχωρόπουλο - Αγία Μαρίνα 2-2
Πέραμα – Κράψη 1-5
Σταυράκι – Νησί 1-1
Ροδοτόπι – Ελεούσα 3-3
Αγροτ. Αστέρας – Χουλιαράδες 0-2
Ρεπό: Πίνδος Κόνιτσας

H BAΘMOΛOΓIA (σε 8 ματς)
1.ΠΑΣ Κράψης* 19 28-3
2.Πίνδος Κόνιτσας* 17 12-3
3.Νεοχωρόπουλο* 14 18-13
4.Νησί* 13 11-3
5.Σταυράκι * 12 13-11
6.Χουλιαράδες 8 7-11
7.Πέραμα* 7 8-15
8.Ροδοτόπι* 7 11-14
9.Αγία Μαρίνα* 7 9-19
10.Θύελλα Ελεούσας 3 10-21
11.Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά 1 3-17
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(9η - 20, 21/11/2021): Κράψη – Κόνιτσα, Νησί – Νεοχωρόπουλο, Πέραμα – Σταυράκι, Αγία Μαρίνα – Ροδοτόπι, Θύελλα Ελεούσας – Χουλιαράδες. Ρεπό Αγροτ. Α. Καλαμά.

* * * 

Β ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (8η Αγωνιστική)

Μικρασιάτες – Ασβεστοχώρι 2-1
ΠΑΣ Πηγών Λούρου – Καστρίτσα 1-3
Δροσοχώρι – Ανατολή 0-2
Λογγάδες – Μέτσοβο 1-0
Σερβιανά – Κοσμηρά 3-5
Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς

H BAΘMOΛOΓIA (σε 8 ματς)
11.Ανατολή* 21 20-5
2.Κατσικά* 18 30-7
3.Μέτσοβο 15 20-15
4.Αγροτικός Καστρίτσας* 15 22-6
5.Κοσμηρά 13 16-14
6.Τιτάν Λογγάδων 12 10-15
7.Μικρασιάτες* 9 10-17
8.ΠΑΣ Πηγών Λούρου* 7 13-14
9.Ασβεστοχώρι* 6 9-19
10.Δροσοχώρι* 3 5-19
11.Θρίαμβος Σερβιανών* 0 6-30
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(9η - 20, 21/11/2021): Καστρίτσα – Σερβιανά, Δροσοχώρι – Μικρασιάτες, Ανατολή – Θύελλα Κατσικάς, Ασβεστοχώρι – ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ Λούρου, Κοσμηρά – Μέτσοβο. Ρεπό: Λογγάδες.