Διήμερη ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας

on .

SHMA PAS GIANNINA

 Σε τριήμερο ρεπό βρίσκονται από χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη σαββατιάτικη (20/11, 7:30 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο «Κλέανθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης.
Κανονικά με κόσμο ο Άρης κόντρα στον ΠΑΣ, τιμωρήθηκε μόνο με χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια στον Βόλο.
Με εξαίρεση τους 4 διεθνείς Σάλιακα, Μορέιρα, Λιάσο και Λώλη που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκουραστούν και θα πάρουν δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Με τη συμπλήρωση των 9 πρώτων αγωνιστικών, δηλαδή το 1/3 της κανονικής διάρκειας, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη στα Γιάννινα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα δοκιμαστούν κατά πολύ οι δυνάμεις του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα και το αν μπορούν οι Γιαννιώτες να παραμείνουν σε τροχιά play off. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κόντρα στον Άρη η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά θα είναι ανταγωνιστική και μαχητική και το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό του Αυγούστου όταν ο ΠΑΣ είχε ηττηθεί με 4-1.
Με κόσμο ο Άρης  κόντρα στον ΠΑΣ
Στα... μαλακά έπεσαν ο Άρης και ο Βόλος για τα επεισόδια και έκτροπα που συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθώς τιμωρήθηκαν μόνο με χρηματικές ποινές.
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε με χρηματικά πρόστιμα τον Άρη και τον Βόλο παρότι τα εκτεταμένα επεισόδια είχαν ως συνέπεια τη διακοπή του αγώνα για περίπου μία ώρα. Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 51.000 ευρώ και ο θεσσαλικός σύλλογος με 21.000 ευρώ.
Πρακτικά,αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με κόσμο κανονικά στο Βικελίδης στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.