Το ντέρμπι Κράψη- Καστρίτσα δεσπόζει στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣ

on .

ERASITEXNIKO

• Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Κράψης με τον Αγροτικό Καστρίτσας δεσπόζει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου όπως προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση.
Στην προημιτελική φάση όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι αγώνες για τα προημιτελικά θα γίνουν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου. Αν χρειαστεί δεύτερος αγώνας θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου και εκεί θα ισχύσει το εκτός έδρας γκολ.
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Γ΄ Φάσης οι Αμπελόκηποι επικράτησαν με σκορ 0-3 του Αχέροντα Ρωμανού και έκλεισαν θέση στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν το Κουτσελιό, αμφότερες ομάδες της Β’ Ερασιτεχνικής.
Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης: Κράψη - Καστρίτσα, Αμπελόκηποι - Κουτσελιό, Κοσμηρά - Σταυράκι, Μέτσοβο - Χουλιαράδες.
Στην ημιτελική φάση εκεί όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί, ο νικητής του Κράψη- Καστρίτσα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μέτσοβο- Χουλιαράδες και ο νικητής Κοσμηρά –Σταυράκι αυτόν του Αμπελόκηποι- Κουτσελιό.