Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Ανατολή και Νησί

on .

astritsa

• Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου προκρίθηκαν Κουτσελιό και Χουλιαράδες αφήνοντας με το ίδιο σκορ (1-0) εκτός θεσμού την Ανατολή και το Νησί, ενώ η Καστρίτσα και το Μέτσοβο ξέσπασαν στους Λογγάδες και το Ασβεστοχώρι αντίστοιχα, μετά τις ήττες που είχαν στο πρωτάθλημα και πήραν εύκολη πρόκριση.
Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα αν και αγωνίζεται στη Β’ Ερασιτεχνική, πήρε την πρόκριση εις βάρος της Ανατολής χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλιτσινάρη. Στο Epirus Sport Center ο Τζουρμανάς στο 82' με γκολ χάρισε σπουδαία πρόκριση στους Χουλιαράδες κόντρα στον Αετό Νήσου.
Η Καστρίτσα επικράτησε με 7-0 των Λογγάδων στο ντεμπούτο του Αποστόλη Τόλη στον πάγκο του Αγροτικού, χατ τρικ πέτυχε ο Κώστας Θανάσης, από δυο γκολ σημείωσε ο Αλεξίου κι από ένα Μπιστιόλης και Αναστασιάδης.

Ευρεία νίκη σημείωσε το Μέτσοβο (6-1) το Ασβεστοχώρι, από δυο γκολ πέτυχαν Παλαιοπάνος και Γοδέβενος κι από ένα οι Μπούγιας, Σταχούλης, ενώ το γκολ για το Ασβεστοχώρι σημείωσε ο Ανθόπουλος.
Στην Κοσμηρά, o Αλέξης Νιτσιάκος υπέγραψε την πρόκριση της ομάδας του στη νίκη με 3-0 επί της Πεντέλης. Να σημειωθεί πώς άνευ αγώνα προκρίθηκε το Σταυράκι.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι και ντέρμπι της γ' φάσης, η Κράψη επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Κατσικάς.
Τα αποτελέσματα: Κουτσελιό - Ανατολή 1-0, Μέτσοβο - Ασβεστοχώρι 6-1, Χουλιαράδες - Νησί 1-0, Καστρίτσα - Λογγάδες 7-0, Κοσμηρά - Πεντέλη 3-0, Κράψη-Κατσικά 2-1. 10/11 Ρωμανό - Αμπελόκηποι.