Από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για Παναιτωλικό

on .

BRENER PAS GIANNENA

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη Σαββατιάτικη (06/11, 5:15 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες», στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τους Γιαννιώτες.
Μακριά από τη νίκη για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Ζωσιμάδες». Οι Γιαννιώτες έχουν 6 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος να κερδίσουν και αγνοούν τη νίκη από τις 18 Σεπτεμβρίου όταν και είχαν επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού. Έκτοτε μετρούν 4 ισοπαλίες με Ιωνικό, ΟΦΗ , Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης και δύο ήττες από Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ υπάρχει και ο πρόωρος αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας από τη Λάρισα στη διαδικασία των πέναλτι.
Παρά το σερί των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Παναθηναϊκό που είναι πέμπτος με 11. Ο Μεταξάς θέλει η ομάδα να κοιτάει προς τα πάνω βαθμολογικά και όχι τι γίνεται στην ουρά της βαθμολογίας. Γιαυτό και κόντρα στον Παναιτωλικό μοναδικός στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η νίκη. Πρόκειται για το δεύτερο σερί εντός έδρας και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια.
Στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μεταξάς τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πετύχει δεύτερο γκολ. Τη λύση όμως θα πρέπει να τη δώσει ο ίδιος μέσα από τις προπονήσεις και με το υπάρχουν ρόστερ. Έχουν περάσει ήδη 8 αγωνιστικές και ακόμα ο ΠΑΣ δεν μπορεί να βρει λύσεις στην επιθετική του δυστοκία. Και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα μπορεί να καλύπτει εν μέρει το πρόβλημα, αλλά δεν το εξαλείφει. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ καθώς ο Μεταξάς έδωσε χτες ρεπό στους παίκτες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Τα εισιτήρια για Παναιτωλικό
Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται από χτες τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, με τις τιμές να είναι στα 20 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και στα 15 στην παλιά σκεπαστή κερκίδα, ενώ τα παιδικά εισιτήρια τιμώνται προς 5 ευρώ.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ το Σάββατο ανήμερα του αγώνα από τις 10:00 έως τις 14:00. Υπάρχει βέβαια και ο ηλεκτρονικός τρόπος αγοράς εισιτηρίων μέσω του viva.gr.

Βαρύ διάστρεμμα ο Μπρένερ
Άτυχος στάθηκε o Φαμπρίτσιο Μπρένερ στη φάση του γκολ της ισοφάρισης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Γιαννιωτών μετά την κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει τα αριστερό πόδι. Τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις ήρθε να επαληθεύσει η μαγνητική που έκανε ο παίκτης χτες. Το μοναδικό ευχάριστο για τον Μπρένερ είναι ότι δεν υπέστη κάκωση και δεν πειράχτηκε κάποιο κόκκαλο στο πόδι του.
Στον αγώνα του Σαββάτου θα επιστρέψει ο Γκαρντάφσκι που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την αποβολή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει θέμα του Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, αλλά το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί.

Η κακοδαιμονία των σκόρερ
Μια απίστευτη κακοτυχία υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα στου σκόρερ της ομάδας καθώς όταν σκοράρουν τραυματίζονται και μένουν εκτός των επόμενων αγώνων.
Η αρχή έγινε με τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, τον Πέδρο Κόντε. Ο 33χρονος Ισπανός σκόραρε στην Τούμπα και χάρισε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 0-1, όμως στο αμέσως επόμενη παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός για 6 μήνες μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
Ακολούθησε ο Γκαρντάφσκι που πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και χάρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό και τη «λευκή» ισοπαλία στη Νίκαια ο Γερμανοπολωνός τραυματίστηκε καθώς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και έχασε τα επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο.
Η κατάρα συνεχίστηκε με τον Μιλιντσεάνου που σκόραρε στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και έμεινε εκτός Εθνικής Μολδαβίας για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Δανία, ενώ έχασε και το παιχνίδι του ΠΑΣ στο Περιστέρι. Τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας των σκόρερ ήταν ο Αργεντινός Φαμπρίτσιο Μπρένερ που σκόραρε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.