«Έβρεξε» γκολ στη β’ φάση του Κυπέλλου, προκρίθηκε στα πέναλτι η Κοσμηρά

on .

stayraki

• Πλούσια και σε γκολ και θέαμα ήταν τα παιχνίδια της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου που διεξήχθησαν χθες.
Τα φαβορί πήραν την πρόκριση εύκολα ή δύσκολα στην επόμενη φάση. Η Κατσικά φιλοδώρησε με 9 τέρματα την ΑΕ Γιάννενα, η Ανατολή επικράτησε με 2-0 της Αμφιθέας, ενώ εμφατικές προκρίσεις πήραν Μέτσοβο και Κουτσελιό, επικρατώντας σε Νεοκαισάρεια (1-6) και Περίβλεπτο (0-2) αντίστοιχα. Το Ασβεστοχώρι με ανατροπή απέκλεισε με σκορ 4-3 τους Τίγρεις. Με αγχωτικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκριση η Κοσμηρά, μιας και κέρδισε στα πέναλτι με 5-3 το Κεφαλόβρυσο. Άνευ αγώνα έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση οι Χουλιαράδες, ο ΠΑΣ Κράψης και ο Αγροτικός Καστρίτσας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ανατολή - Αμφιθέα 2-0, Περίβλεπτος - Κουτσελιό 0-7, Κατσικά - ΑΕ Γιάννενα 9-1, Ασβεστοχώρι - Τίγρεις 4-3, Βουνοπλαγιά - Πεντέλη 2-3,Νεοκαισάρεια - Μέτσοβο 1-6, Αμπελόκηποι - Αετορράχη 3-1, Λογγάδες - Κληματιά 4-2, Κοσμηρά - Κεφαλόβρυσο 5-3 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια), Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά-Σταυράκι 0-1 Μουσιωτίτσα - Ρωμανό 2-3, Νησί - Νεοχωρόπουλο 3-1 πεν(2-2 κ.α).