Σήμερα οι αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

on .

KYPELLO

• Δώδεκα αγώνες περιλαμβάνει το μενού της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου που θα γίνουν σήμερα, ενώ όπως προέκυψε από την κλήρωση άνευ αγώνα πέρασαν στην επόμενη φάση οι Χουλιαράδες, η Κράψη και ο Αγροτικός Καστρίτσας.
Το παιχνίδι που δεσπόζει είναι αυτό ανάμεσα σε Νησί και Νεοχωρόπουλο που θα γίνει στο «Στάθης Τσανακτσής», δυο ομάδες που έχουν ξεκινήσει δυνατά και στο πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής. Ανατολή και Κατσικά αντιμετωπίζουν εντός έδρας ομάδες της Β’ Κατηγορίας, την Αμφιθέα και την Α.Ε. Γιάννενα αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
4 μ.μ. Ανατολή-Αμφιθέα: Νέος (Αρβανίτης-Παπαδημητρίου), Περίβλεπτος-Κουτσελιό: Μαγγιώρος (Διαμάντης Λ.-Κολιοφούκας), Θύελλα Κατσικάς -ΑΕ Γιάννενα: Βλάχος (Πάνος Σ.-Σηπάκη), Ασβεστοχώρι-Τίγρεις: Μπαδήμας (Χάλκης-Γούκος), Βουνοπλαγιά-Πεντέλη: Χατζηπαναγιώτου (Σιώμος-Παύλου), Νεοκαισάρεια-Μέτσοβο: Τασιούλας (Μωυσιάδης-Θανασιάς), Αμπελόκηποι-Αετορράχη: Χριστοφορίδης (Σιαμέτης-Κατσουλίδου), Λογγάδες-Κληματιά: Γεωργίου Χ. (Μπουμπουγιάννης-Πασιάς), Κοσμηρά-Κεφαλόβρυσο: Κατσικογιάννης (Παπαλαζάρου-Γκέλης), Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά-Σταυράκι: Τζόβας (Νίκας-Κυριαζή). 4.45 μ.μ. Μουσιωτίτσα-Ρωμανό: Σίσκας (Μπλέτσας-Γεωλδάσης), 7.30 μ.μ. Νησί-Νεοχωρόπουλο: Μπούμπας (Τσάντας-Κοσίνας).