Α' Ερασιτεχνική

on .

KATSIKA

Πίνδος Κόνιτσας - Νησί 1-1

• Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η Πίνδος και το Νησί μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Κώστα Αγόρου που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, ενώ οι παίκτες της Κόνιτσας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.
Το Νησί είχε μια καλή στιγμή στο 15’ με τον Λώλη να κάνει σουτ από πλάγια θέση και τον Χατζηρούμπη να αποκρούει τη μπάλα.Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 40΄ για να γίνει η επόμενη φάση , όταν ο Μουρεχίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ.
Η Κόνιτσα άνοιξε το σκορ στο 42΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου, ο Μουρεχίδης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Θουλιώτη για το 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από πλευράς φάσεων με την Κόνιτσα να απειλεί στο 47’ με προβολή του Σιώτα και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.Το Νησί έχασε σημαντική ευκαιρία στο 50’ όταν ο Λώλης μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίλη, πήρε την κεφαλιά όμως ο Χατζηρούμπης απέκρουσε τη μπάλα. Στο 60’ η Κόνιτσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Δημόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Θουλιώτης έκανε άστοχη έξοδο, ο Μουρεχίδης έκανε το σουτ όμως ο Κοτσίνας έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Το Νησί έφτασε στην ισοφάριση στο 67’ όταν μετά από κόρνερ του Οικονόμου η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Στογιάννη που έκανε το σουτ και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Γιόγιακας Β. είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Στο 89’ ο Μήτσος έκανε κοντινή προβολή αλλά έδιωξε ο Θουλιώτης.
Στο 89’από κοντινή προβολή Μήτσιο,υ απέκρουσε τη μπάλα ο Θουλιώτης.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Πάνος Σ.-Κυριαζή).
Πίνδος Κόνιτσας: Χατζηρούμπης, Σπανός Χ., Λάμπρου Λ., Σπανός Α., Μήτσος, Σπανός Δ (60’ Βλάχος)., Πεπόνης (72΄Κυρτζόγλου), Χαλούλος (72’ Ντεντόπουλος), Σιώτας , Δημόπουλος (87’ Ρούστα), Μουρεχίδης.
Νησί: Θουλιώτης, Κολόσης, Οικονόμου, Κοτσίνας, Κασίμης, Πρέμος, Στογιάννης, Γεράσης, Λώλης, Μπίλης (72΄Γιόγιακας), Κοντογιάννης.

Σταυράκι- Κράψη 1-3

• Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα πήρε η Κράψη στο γήπεδο της Λιμνοπούλας επικρατώντας με 1-3 του Σταυρακίου. Οι παίκτες του Βασίλη Σιαφάκα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ,όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, πήρε τη μπάλα ο Χριστακόπουλος έκανε την πάσα στον Σταμούλη και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Κράψη.
Η Κράψη έκανε συνεχώς επιθέσεις χάνοντας ευκαιρίες για να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι με τους Νούγια (8’), Τσουμάνη (11’) και Σταμούλη (14’). Κόντρα στη ροή του αγώνα το Σταυράκι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21’ με σουτ του Μαργιόλα.
Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λίγο αφού στο 29’ ο Νούγιας με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2. Η Κράψη στο 32’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσουμάνη μετά από σέντρα του Μαλλάτου.
Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων να κάνουν κάτι καλό.
Ο Τσουμάνης στο 50’ έκανε τη σέντρα, ο Σταμούλης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ,ενώ σε μία ακόμη ευκαιρία για την Κράψη στο 71’ από εκτέλεση φάουλ του Νούγια, ο Μαλλάτος αστόχησε με κεφαλιά. Ο Γκάτζιος είχε απαντήσεις σε σουτ του Ζαμπέτα στο 82’ που έδιωξε σε κόρνερ και σε εκτέλεση φάουλ του Νούγια στο 83’. Τελικά το 1-3 ήρθε στο 88’ με τον Μπούγια μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σταυρακίου με σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκάτζιου.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Λιόντος-Κοσίνας).
Σταυράκι: Γκάτζιος, Βούλγαρης, Κολιός (53’ Ζήκος), Παργινός, Καπατσέλης, Πράσος (46’ Τούσης), Λαλάι, Τσακανίκας, Αθανασίου (76’ Μιχάλης), Μαργιόλας, Κλεισούρας (63’ λ.τρ.Ναθαναήλ).
Κράψη: Αρχοντάκης, Καράσας, Τσάγκας, Τζίμας, Νάσιος, Μαλλάτος, Χριστακόπουλος (58’ Γεωργιάδης), Τσάνης, Νούγιας (86’ Παλαιοπάνος), Σταμούλης (71’ Ζαμπέτας), Τσουμάνης (71’ Μπούγιας).
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ

Θύελλα Ελεούσας- Προοδευτική Περάματος 0-1

• Με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μπισέλα, με ανάποδο ψαλίδι, στο τέλος του αγώνα η Προοδευτική Περάματος κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Θύελλας Ελεούσας. Η Ελεούσα ξεκίνησε το ματς με δύο καλές ευκαιρίες του Βελτσίστα (16’ και 24’) με το Πέραμα να απαντάει με τον Μπισέλα (25’).
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 33΄ με τον Γιωτάκη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Κεφάλα.
Το Πέραμα στο 47’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπισέλα, την εκτέλεση του την ανέλαβε ο ίδιος όμως ο Κεφάλας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα. Στη συνέχεια ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς κάποια ομάδα να μπορέσει να πετύχει το γκολ.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, στο 90’ ο Ρούσης βγήκε μπροστά από δεξιά, έκανε μια ωραία σέντρα με αποδεκτή τον Μπισέλα, ο οποίος τελείωσε εντυπωσιακά τη φάση με ανάποδο ψαλίδι και έγραψε το 0-1 για να δώσει τη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτησία: Ντάρας (Μωυσιάδης-Παύλου).
Θύελλα Ελεούσας: Κεφάλας, Δρόλιας, Κωστούλας, Αλεξίου (90+1' Μαχαίρας), Μαμακής (43' λ. τρ.Ρίσβας), Πότσης, Ρίζος, Ζυγούνας, Βελτσίστας, Παπαδόπουλος, Στάμος
Προοδευτική Περάματος: Παπαδιώτης, Ρούσης, Χεμπέγια, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Μοναστηριώτης, Κοϊνης (76΄ Στάθης), Καρτάλης (90' Λέζος), Γιωτάκης, Μπισέλας (90+4' Λιακόπουλος)
Γ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ

anatoli

 ΑΕΜ-Ανατολή 1-5

• Το απόλυτο των νικών σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής πέτυχε η Ανατολή, καθώς επικράτησε με σκορ 1-5 της Α.Ε. Μικρασιατών στο «Αγιά- Σοφιά». Αναμφίβολα, σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και στο γεγονός ότι η Ανατολή πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα ειδικά στην επανάληψη, έπαιξε η αποβολή του Ραγιά στο 27’. Στο 7’ ο Νάκος έδιωξε προ του Τασιούλα και στο 13’ ο Νικολαίδης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα σε κεφαλιά του Ανανιάδη. Στο 17΄, ο Τασιούλας εξ επαφής σούταρε άουτ, ενώ στο 20’ ο Μπαλαντάνης είχε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 27’ ο Ραγιάς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάντζιο για μαρκάρισμα πάνω στον Στραγάλη.
Το γεγονός αυτό έδωσε άλλη ώθηση στην Ανατολή που σημείωσε το 0-1 στο 37’ με ωραίο σουτ του Στραγάλη εντός περιοχής. Στις αρχές της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν και την υπόθεση νίκη. Στο 48’ ο Κτενάς με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2 και στο 50’ ο Ντασούτης με πλασέ το 0-3. Σε ένα καλό διάστημα για την ΑΕΜ, στο 66’ ο Ναυρόζογλου με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παίλας τη μπάλα άουτ. Το 0-4 έγινε στο 81’ με πλασέ του Τασιούλα από ασίστ του Ορφανού, ενώ στο 85’ από σέντρα του Στραγάλη ο Τασιούλας με κεφαλιά έκανε το 0-5. Η ΑΕΜ μείωσε στο τελικό 1-5 με κεφαλιά του Παίλα από σέντρα του Ναυρόζογλου. Νωρίτερα, ο Νάκος είχε απαντήσεις σε ευκαιρίες της Ανατολής με Γκουγιάννο, Τασιούλα και Γκούμα.
Διαιτησία: Μάντζιος(Θανασιάς- Γεωργίου Β)
Α.Ε. Μικρασιατών (Χρήστος Βαζάτης): Νάκος, Ναυρόζογλου Α, Τσίρης, Αθανασίου, Χρυσοστόμου(54΄Παίλας), Ανανιάδης, Ραγιάς, Λούζης (82’ Τζαρούχης), Μπαλαντάνης (70’ Ναυρόζογλου Αθ), Ναυρόζογλου Ι, Κασιμόπουλος.
Ανατολή (Αλέκος Τάτσης): Νικολαίδης, Στραγάλης, Γκούμας, Παππάς, Δρόσος, Μιχαηλίδης (83’ Κακοσίμος), Ντασούτης (62’ Σκουτελιάς), Κτενάς (62’ Τζοβάρας ), Τασιούλας, Ορφανός (83’ Ζώτος), Γιάννος (51’ Γκουγιάννος).
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

 Θύελλα Κατσικάς- Ασβεστοχώρι 7-0 

• Πραγματική θύελλα η Κατσικά παρέσυρε στο διάβα της το Ασβεστοχώρι επικρατώντας με 7-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τους Κατζιώτη που πέτυχε χατ-τρικ και Παπουτσή που πέτυχε ένα γκολ και είχε συμμετοχή σε ένα ακόμη.
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 11’ όταν ο Κατσίφας βρήκε τον Παπουτσή και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κάτσιου.
Το 2-0 έγινε στο 29’ με τον Παπουτσή αυτή τη φορά να δίνει στον Κατσίφα και αυτός να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 35’, 44΄και 47’ ο Μπάμπης Κατζιώτης με τρία προσωπικά του τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.
Το 6-0 έκανε ο Τσουμάνης στο 57’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 69’ ο Μαρούλης στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κάτσιου διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.
Διαιτησία: Μαγγιώρος (Σταματελόπουλος-Αλεξίου).
Κατσικά: Καραμάνης, Σκούφης (53’ Τσούνης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας (60’ Μαρούλης), Πάνος, Πολυχρόνης (60’ Ζήκος), Παπουτσής (73’ Βαρτζιώτης), Τσουμάνης, Κατζιώτης, Κατσίφας (60’ Καζαντσίδης), Κολιούσης.
Ασβεστοχώρι: Κάτσιος, Μαλάμος Δ. (58’ Μαλάμος), Μαλάμος Α., Βασάκος, Κουτρούμπας, Τσαντούλης, Ντάφλος Β., Γεωργίου (46’ Μπέτσης), Ντάφλος Π. (16’ λ.τρ. Παπαστεργίου), Οικονόμου, Κολιάκης.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ

 Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ- Α' ΟΜΙΛΟΣ 

(3η Αγωνιστική)
Πίνδος Κόνιτσας - Νησί 1-1
Σταυράκι - Κράψη 1-3
Ελεούσα - Πέραμα 0-1
Ροδοτόπι - Χουλιαράδες 4-0
Αγροτ. Αστέρας - Αγία Μαρίνα 0-1
Ρεπό: Νεοχωρόπουλο

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 3 ματς)
1. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 7 6-2
2. Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 7 7-2
3. Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ* 6 8-1
4.Α.Ο.ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ* 6 6-0
5. ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 6 7-2
6. ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 6 5-3
7. Α.Ο.ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009* 3 3-3
8. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 3 2-7
9. Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 0 0-7
10. ΑΓΡ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0 0-8
11. ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 0 1-10
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(4η - 16, 17/10/2021): Πέραμα – Πίνδος Κόνιτσας, Σταυράκι – Θύελλα Ελεούσας, Χουλιαράδες – Αγία Μαρίνα, Κράψη – Νεοχωρόπουλο, Νησί – Αγρότ. Αστέρας. Ρεπό: Ροδοτόπι.

Β' ΟΜΙΛΟΣ 

(3η Αγωνιστική)

ΑΕ Μικρασιατών – Ανατολή 1-5
Σερβιανά – Μέτσοβο 1-3
Λογγάδες – Καστρίτσα 0-5
Κατσικά – Ασβεστοχώρι 7-0
Κοσμηρά – Δροσοχώρι 2-1
Ρεπό: ΠΑΣ Πηγών Λούρου

H BAΘMOΛOΓIA
(σε 3 ματς)
1.Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ 9 11-5
2.ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ 6 12-3
3. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ* 6 10-2
4. Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ* 6 8-3
5. Α.Ο.ΚΟΣΜΗΡΑΣ 6 6-5
6. ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ 6 4-6
7. Π.Α.Ο.ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ* 3 2-2
8. ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡOY* 0 4-7
9. Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ* 0 2-8
10.ΠΑΝΤΕΛ.ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ 0 1-8
11.ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 0 1-12
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(4η - 16, 17/10/2021): Μέτσοβο – Καστρίτσα, Ασβεστοχώρι – Λογγάδες, Δροσοχώρι – Θύελλα Κατσικάς, Μικρασιάτες – Κοσμηρά, Ανατολή – ΠΑΣ Πηγών Λούρου. Ρεπό: Σερβιανά