Από Δευτέρα η προετοιμασία για το παιχνίδι με Ολυμπιακό

on .

MOREIRA

Σε τριήμερο ρεπό βρίσκονται από χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.
Το πρωί της Δευτέρας η επιστροφή στις προπονήσεις και η έναρξη της προετοιμασίας για την σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Ζωσιμάδες» το βράδυ της επόμενης Κυριακής (17/10, 8:30 μ.μ.).
Ο Ηρακλής Μεταξάς θέλησε να δώσει ανάσες στους παίκτες του προκειμένου να πάνε να δουν τις οικογένειες τους, να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν με γεμάτες τις μπαταρίες καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο «Ζωσιμάδες».
Η γιαννιώτικη ομάδα κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη και μάλιστα με μόλις δύο γκολ παθητικό δείχνοντας ότι η άμυνα φέτος αποτελεί το πιο δυνατό σημείο των Γιαννιωτών.
Ο ΠΑΣ έχει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια του ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και όλες τις ομάδες τις κοιτάζει στα μάτια. Αυτό άλλωστε το δείχνουν και τα αποτελέσματα με τις νίκες μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και στο «Ζωσιμάδες» επί του Παναθηναϊκού και η μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι. Βέβαια θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς μέσα από τη συνεχή δουλειά θα υπάρξει και η βελτίωση στα κομμάτια που πάσχει ο ΠΑΣ και κυρίως στο επιθετικό του κομμάτι.
Στην καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής ο Μορέιρα
Στην καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής της Super League συμπεριλήφθηκε ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα.
Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα με τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα να συγκεντρώνει 76 βαθμούς.
Η 5η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 περιλαμβάνει δύο ποδοσφαιριστές του Βόλου, Φερράρι και Ρεγκατέν, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Ντάγκλας και Κούρτιτς, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Μπρινιόλι (Παναθηναϊκός), Σισέ (Ολυμπιακός), Γκόλεμιτς (Λαμία), Βράνιες (ΑΕΚ), Αοσμάν (Ιωνικός), Μορέιρα (ΠΑΣ Γιάννινα) και Κλωναρίδης (Ατρόμητος ).
Από το εξωτερικό ο νέος γυμναστής
Σε αναζήτηση γυμναστή βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Ντουρουντού από το πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης και εντός των επόμενων ημερών θα καταλήξει στο πρόσωπό του.
Το φως της δημοσιότητας είδε το όνομα του Θωμά Γιαννικόπουλου, ο οποίος είχε περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα για δύο περιόδους με προπονητές τότε αρχικά τον Βέλγο Ντεμόλ και στη συνέχεια με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Το πιθανότερο ωστόσο είναι ότι ο νέος γυμναστής θα είναι πρόσωπο της επιλογής του Ηρακλή Μεταξά και δεν αποκλείεται να έχει ξανασυνεργαστεί με τον 54χρονο ομογενή προπονητή και συγκεκριμένα στη Γερμανία.