Ματαιώθηκε το φιλικό του ΠΑΣ με τη Βέροια

on .

PAS GIANNINA LOGO
• Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά χτες το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη των Ιωαννίνων έφεραν τη ματαίωση της φιλικής αναμέτρησης και η αποστολή της Βέροιας δεν ταξίδεψε καν για τα Ιωάννινα. 
Αντί λοιπόν για φιλικό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αρχική προθέρμανση έπαιξαν εσωτερικό δίτερμα. Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την σπουδαία αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (17/10) με τον Ολυμπιακό στο «Ζωσιμάδες». 
 Σε αναζήτηση γυμναστή  
Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ντουρουντού, ο οποίος δήλωσε την παραίτησή του, πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή φυσικής κατάστασης και ένα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι του Θωμά Γιαννιτόπουλου. 
Ο Γιαννιτόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν στον ΠΑΣ την περίοδο 2010-11 με προπονητή τον Στεφάν Ντε Μολ  ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε Αλ Χαγέρ, Αλ Φαϊσαλί (Σαουδική Αραβία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Αστάνα (Καζακστάν), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), Λούτον (Αγγλία), Λεβαδειακό, Ρόδο, Πλατανιά, Κόρινθο και Αθηναϊκό.
Όσο το γρηγορότερο βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντουρουντού τόσο το καλύτερο για την ομάδα καθώς δεν πρέπει να χαθεί χρόνος στον τομέα της εκγύμνασης και της φυσικής κατάστασης. 
 Οι αντίπαλοι στο Κύπελλο 
Μετά την ολοκλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα έμαθε τις ομάδες που θα είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του στην 5η φάση.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι: Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Άγιος Νικόλαος, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός, ενώ χωρίς αγώνα είχαν περάσει ο Αχέρων Καναλακίου, η Ηλιούπολη, η Κηφισιά, η Λευκίμμη και η Καλλιθέα.
Σε αυτές τις ομάδες θα προστεθούν στην 5η φάση οι ομάδες της Super League (πλην Άρη, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν από την 6η φάση) και συγκεκριμένα οι: ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Aτρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Λαμία.