ΑΓΣΙ και Βετεράνοι τίμησαν τη μνήμη του Ισίδωρου Καραδήμα

on .

TOURNOUA KARADHMAS

• Τη μνήμη ενός σπουδαίου «μπασκετάνθρωπου» που προσέφερε τα μέγιστα στον ΑΓΣΙ και το γιαννιώτικο μπάσκετ, τον Ισίδωρο Καραδήμα, τίμησαν το σαββατοκύριακο με την διοργάνωση του 1ου Τουρνουά «Ισίδωρος Καραδήμας» ο αγαπημένος του ΑΓΣΙ και οι Βετεράνοι.
Το Σάββατο η σύζυγος του αείμνηστου Ισίδωρου Καραδήμα, κ. Ρένα και ο γιος του Αλέξανδρος, παρέλαβαν στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα Βετεράνοι Ιωαννίνων-Εκπαιδευτικοί τιμητικές πλακέτες για την τεράστια και πολυετή προσφορά του στο γιαννιώτικο μπάσκετ.
Στον σύντομο χαιρετισμό της η κ. Ρένα, απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους που προσήλθαν για να τιμήσουν τη μνήμη του συζύγου της αλλά και στους συμμετέχοντες στο τουρνουά, τόνισε το σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του ο ΑΓΣ Ιωαννίνων για πάρα πολλά χρόνια.
Επισήμανε την άρρηκτη σχέση της οικογένειάς της με το σύλλογο, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία η σχέση αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον, μέσω των νεότερων μελών της οικογένειάς της.
Εκ μέρους των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών ο Γιώργος Παπλιάκος, της παρέδωσε τιμητική πλακέτα, ενώ τιμητική πλακέτα απέμεινε με τη σειρά του και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΓΣ Ιωαννίνων Νίκος Κασιούμης.