Ερωτηματικό ο Γκαρντάφσκι στον ΠΑΣ ενόψει Ατρομήτου

on .

GKARNTAFSKI PAS

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Τετάρτης και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο (03/10, 4:00 μ.μ.) αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League.
Το μεγάλο ερωτηματικό για τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά είναι αν σε αυτή την αναμέτρηση θα έχει στη διάθεση του τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο 54χρονος ομογενής προπονητής αφού ο Γκαρντάφσκι ούτε χθες συμμετείχε στην προπόνηση και σήμερα είναι η καθοριστική προπόνηση καθώς αν δεν προπονηθεί ούτε σήμερα τότε ο Γερμανοπολωνός θα τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση στο Περιστέρι.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ανάλυση τακτικής με βίντεο και στη συνέχεια το πρόγραμμα έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδια σε μικρό χώρο και δουλειά στις στατικές φάσεις.
Ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ δεν ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα αφού αισθάνθηκε ένα ελαφρύ σφίξιμο στον προσαγωγό κάνοντας ωστόσο ατομικό με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό ενώ ατομικό ακολούθησε ο Αλέξης Τριάδης.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Στην Εθνική Νέων  ο Άγγελος Γωγουβίτης
Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη φορά από τα τμήματα υποδομών ο Άγγελος Γωγουβίτης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Θέο στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων (U 19)στο πλαίσιο των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν τον Νοέμβριο.
Ο Γωγουβίτης ήρθε φέτος στην Κ19 φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό και μέχρι στιγμής έχει συμβάλλει σημαντικά στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα καθώς είναι στη δεύτερη θέση.
Ο ποδοσφαιριστής μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο θα παραμείνει στην Αθήνα μιας και οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες για 5,6 και 7 Οκτωβρίου.