Η Ανθή Λιάγκου αποτελεί πρότυπο για τη νεολαία!

on .

LIAGKOY ANTH BRABEYSH ANATOLH 27 9 21
• Με μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ανατολής η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, ο Δήμος Τρικκαίων και οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ βράβευσαν την Ανθή Λιάγκου, που διακρίθηκε στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στη σφαιροβολία.
Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ηπείρου, ο Αντιπεριφερειάρχης  Οδυσσέας Πότσης, εξήρε το ήθος της Ανθής Λιάγκου και την προσπάθεια που καταβάλλει για ίσα δικαιώματα στη μετακίνηση. Δήλωσε δε πως η Περιφέρεια Ηπείρου είναι αρωγός στις προσπάθειες των Ατόμων με Αναπηρία για ίσα δικαιώματα.
Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Αριστείδης Παππάς, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιωαννιτών, έδωσε έμφαση στις σε βάθος χρόνου παγκόσμιες αθλητικές διακρίσεις της Γιαννιώτισσας αθλήτριας, αποτελώντας πρότυπο για όλους τους αθλητές.
Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, Γιώργος Λουλές, εκπροσωπώντας το Δήμο Τρικκαίων, τόνισε την ανάγκη όλοι μας να αντιληφθούμε πως τα Άτομα με Αναπηρία έχουν ίσα δικαιώματα στην καθημερινότητα. Με τις αθλητικές τους διακρίσεις δε, δείχνουν το παράδειγμα προς όλους μας για συνεχή προσπάθεια.
Ο Πρόεδρος των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, Ιωάννης Παΐλας, τόνισε την προσπάθεια του προπονητή της Ανθής Λιάγκου  Σταύρου Στραγάλη, που άοκνα εργάζεται και προσπαθεί να γυμνάσει και να εξελίξει τους αθλητές κατακτώντας σε βάθος χρόνου παγκόσμιες διακρίσεις. Με αυτό τον τρόπο δε, παροτρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. 
 Και φιλικό
Στα πλαίσια της βράβευσης, και προς τιμή της Ανθής Λιάγκου, οι αγωνιστικές ομάδες και οι ομάδες υποδομών ποδοσφαίρου γυναικών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και του ΘΕΩΝΗ – Α.Ο. Τρίκαλα, έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις.