Αγώνας βετεράνων ΠΑΣ - ΑΕΚ στις 11 Οκτωβρίου στο ΠΕΑΚΙ

on .

VETERANOI AGONAS

• Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 4.30 μ.μ. θα γίνει ο αγώνας στο Πανηπειρωτικό Στάδιο μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ με σκοπό την ενίσχυση του ορφανοτροφείου και της Μονής Ντουραχάνης.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, θα κοστίζουν 3€ και όπως αναφέρουν οι βετεράνοι του ΠΑΣ, είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουμε το εξαιρετικό έργο που κάνουν ο παπα- Θανάσης και η ομάδα του.
Στο κάλεσμα των βετεράνων ανταποκρίθηκε ο αγαπητός στους Γιαννιώτες φιλάθλους, Ζτένκο Μουφ, ο οποίος θα βρεθεί στο παιχνίδι και θα αγωνιστεί. Από την πλευρά των βετεράνων της ΑΕΚ, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το παιχνίδι και θα έρθουν με αποστολή που θα απαρτίζεται από μεγάλα ονόματα.
«Εμείς σαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζουμε την φιλανθρωπική μας δράση δίνοντας αγώνες σε όλη την Ελλάδα βοηθώντας συνανθρώπους μας και ιδρύματα. Δυστυχώς για όλους μας αυτό το παιχνίδι θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ και όχι στο εθνικό στάδιο μιας και κάποιοι υπεύθυνοι, φρόντισαν ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός να μην λάβει χώρα στο στάδιο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση των βετεράνων του ΠΑΣ.