Τελευταίες δοκιμές σήμερα για το αυριανό παιχνίδι με Ιωνικό

on .

PAS PROPONHSH 21 9 21

• Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό αύριο Πέμπτη (23/09, 6:15 μ.μ.) στη Νίκαια στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν ανεβασμένη την ψυχολογία καθώς έβγαλαν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έχοντας το απόλυτο νικών, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι και το μηδέν παθητικό στην άμυνα των Γιαννιωτών. Μπορεί να είμαστε στο ξεκίνημα του μαραθωνίου του πρωταθλήματος, ωστόσο με δύο νίκες κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους ο ΠΑΣ μπορεί να βλέπει τουλάχιστον με αισιοδοξία τη συνέχεια σε αυτό τον μαραθώνιο.
Ο Ηρακλής Μεταξάς ξεκούρασε τους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή και από Δευτέρα μπήκαν σε ρυθμούς Ιωνικού χωρίς να υπάρχει χρόνος για επιπλέον ξεκούραση καθώς ακολουθούν ακόμα δύο δύσκολες αναμετρήσεις με τον Ιωνικό αύριο Πέμπτη στο γήπεδο Νεάπολης στη Νίκαια και με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα (27/9) στο «Ζωσιμάδες». Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικά είναι και τα δύο παιχνίδια για τη γιαννιώτικη ομάδα καθώς αν ο ΠΑΣ μπορέσει να πετύχει δύο νίκες ή πάρει ακόμα και 4 βαθμούς θα πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα για την επίτευξη του αρχικού στόχου που όπως έχει ειπωθεί επίσημα από τα χείλη του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη είναι η γρήγορη παραμονή.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό ξεκίνησε τη Δευτέρα, συνεχίστηκε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής σε συνδυασμό με ταχυδύναμη και επιθετική τακτική με παιχνίδια σε μικρό χώρο. Ατομικό έκανε ο Παναγιώτης Τριάδης ο οποίος σιγά-σιγά θα μπει και σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

«Πονοκέφαλος» ο Κόντε
Το μεγάλο πρόβλημα στο οποίο καλείται να βρει λύση ο Ηρακλής Μεταξάς είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός φορ όπως είναι γνωστό έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει το λιγότερο 4 με 6 μήνες. Ο 54χρονος προπονητής έχει επιλογές όπως ο Μιλιντσεάνου, ο Μορέιρα, ο Λώλης, αλλά και ο πιτσιρικάς ο Μίνα. Ο Μορέιρα αντικατέστησε τον τραυματία Κόντε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Μεταξάς τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή βάζοντας τον Μιλιντσεάνου. Προφανώς ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους και μαζί με το τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη από τη Γουϊνέα
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και ακολούθως ο Ηρακλής Μεταξάς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΟΦΗ
Μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό ακολουθεί τη Δευτέρα η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Ζωσιμάδες», αγώνας που πάντα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Χτες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Κρητικούς και είναι πιο φτηνές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, οι τιμές είναι 10 ευρώ (θύρα 9) ενώ στη μεγάλη σκεπαστή έχουν 20 ευρώ (θύρες 3-4-6), 30 ευρώ (θύρα 3 VIP) και 40 (θύρα 5 GOLD).
Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ από σήμερα Τετάρτη έως και το μεσημέρι της Δευτέρας στις 14:00, ενώ εναλλακτικά υπάρχει και ο ηλεκτρονικός τρόπος αγοράς μέσω του viva.gr. Να σημειωθεί ότι βάσει του πρωτοκόλλου τα εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες» θα παραμείνουν κλειστά.
Λόγω του υπερβολικού συνωστισμού που παρατηρήθηκε στο περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις θύρες κατά την είσοδο των φιλάθλων, η γιαννιώτικη ΠΑΕ παρακαλεί μέσω της ανακοίνωσης για την έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.