Νοκ άουτ από την Τούμπα Μπρένερ και Καραγιάννης

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Με διπλή προπόνηση και αρκετές απουσίες διεθνών αλλά και τραυματιών ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας την ερχόμενη Κυριακή (12/09, 7:00 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Νοκ άουτ οι Μπρένερ και Καραγιάννης, ερωτηματικό για Μορέιρα.
Στη χτεσινή πρωινή προπόνηση οι παίκτες έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν σπριντ τρεξίματος υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντού.

Μετά την αρχική προθέρμανση το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι 8 εναντίον 8. Ο Ηρακλής Μεταξάς μαζί με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην τακτική και στο τελευταίο κομμάτι πάνω στα τελειώματα φάσεων.
Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται ο Μπρένερ.

Η επέμβαση του Αργεντινού στο χέρι αποδείχτηκε σοβαρότερη από ότι αναμένονταν και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος αποκατάστασης, επομένως δεν θα προλάβει το παιχνίδι στην Τούμπα.

Επίσης, μια μονομαχία του Καραγιάννη με τον Ντομίνγκεθ σε φάση της προπόνησης της Δευτέρας στοίχισε στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα χάσει κι αυτός την πρεμιέρα.
Από την χτεσινή προπόνηση, όπως και όλες τις προηγούμενες ημέρες, απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και οι δύο που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Συνολικά δηλαδή με 7 απουσίες ήταν το τεχνικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον διεθνή Αχμάντ Μορέιρα που παραμένει εγκλωβισμένος στη Γουϊνέα μετά το πραξικόπημα που έγινε στην αφρικανική χώρα.
Από πλευράς ΠΑΣ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και ο ποδοσφαιριστής, έστω και χρησιμοποιώντας το ολλανδικό διαβατήριο του, θα καταφέρει να φύγει από τη Γουϊνέα και να επιστρέψει στην Ελλάδα και τα Γιάννινα.

Από τους υπόλοιπους διεθνείς την Πέμπτη αναμένονται στα Γιάννινα ο Σάλιακας καθώς η Εθνική Ελλάδας παίζει σήμερα το βράδυ με την Σουηδία στο ΟΑΚΑ, αλλά και ο Μιλιντσεάνου μετά τον αγώνα της Μολδαβίας με τα Νησιά Φερόε.

Τέλος, σήμερα αναμένονται στα Γιάννινα και οι Λώλης και Λιάσος που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων στο χτεσινό παιχνίδι με την Ισλανδία.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη μόνο απογευματινή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη θα δοθεί ένα ακόμα ρεπό στους παίκτες από τον Ηρακλή Μεταξά.