Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

 
• Στην εκκίνηση μπαίνει το πρωτάθλημα Κ19 της Super League αυτό το Σαββατοκύριακο και η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται αύριο  στις 9.55 π.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.
Οι ομάδες ολοκλήρωσαν το προηγούμενο πρωτάθλημα στις 27 Ιουνίου λόγω της πανδημίας, έκαναν ένα μήνα διακοπές και από τις 28 Ιουλίου άρχισαν προπονήσεις.  Σε φιλικά προετοιμασίας, η Κ19 του ΠΑΣ επικράτησε με 5-0 του Παναιτωλικού, ενώ έχει παίξει ένα εσωτερικό διπλό με την Κ 17 και ένα με την ανδρική ομάδα.
Οι στόχοι της ομάδας είναι συγκεκριμένοι. Καλό ποδόσφαιρο και παραγωγή ποδοσφαιριστών ώστε να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα, όπως άλλωστε τα τελευταία χρόνια κατάφεραν και προωθήθηκαν  οι Λιάσος, Λώλης, Γώγος, Γροσδάνης, Μίνα, Κύρκος, Ρίζος και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι. Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος και φέτος θα είναι ο Γιώργος Ιωάννου, ενώ την επίβλεψη από πλευράς ΠΑΕ στο τεχνικό κομμάτι θα έχει ο Θανάσης Στάικος και γενικός αρχηγός ο Βασίλης Λώλης. Προπονητής παραμένει και φέτος ο Χρήστος Αγγέλης, γυμναστής ο Γιάννης Λώλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γκορτζής. Διαιτητής του αυριανού παιχνιδιού είναι ο Βασίλειος Πολυχρονίου από την Καστοριά και βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Σιδερίδης από την Καστοριά και Βενιζέλος Κοτσερίδης από τη Φλώρινα.
Το ρόστερ της ομάδας
Στην ομάδα προστίθενται και οι επαγγελματίες Μίνα, Ρίζος και Κύρκος οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Υπάρχει μία μικρή εκκρεμότητα ακόμα με τους Δημητρέλλο και Πόγια, ενώ αν προκύψει ανάγκη η ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί και παίκτες από την Κ17. Έχουν αποχωρήσει οι Κουλούρης, Μάκης, Λάκκας, Ψωμαράς, Κατσιγιάννης, Βλαχόπουλος.
Αναλυτικά το ρόστερ:  Τερματοφύλακες:  Δασκαλάκης Ευ, Λαδιάς Μ., Βρακάς Θ. Αμυντικοί: Γκρέστας Σ., Πήλιος Αλ, Σκουτελιάς Π, Ναούμης Δ., Μόσχος Π., Ντόντης Π., Τσιούτσιος Θ., Γωγουβίτης Α., Λεοντίδης Μ. Μέσοι: Τσέλιος Α, Μπέλλος Χ, Τσίρης Α, Ζαρκαλής Α, Ζώνιος Γ, Γερονικολός Δ. Επιθετικοί:  Φερεντίνος Αλ, Μητσόπουλος Χρ, Μαχαιράς Αντ, Λάμα Ηλ.