Σε ρυθμούς προετοιμασίας οι γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS BASKET

• Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε προχθές στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο προπονητής, Νίκος Δουβίτσας, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάριο Μιχαήλ, και το γυμναστή της ομάδας, Άκη Καραμπίνη, είχαν στη διάθεσή τους όλες τις αθλήτριες που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ.
Τα επτά νέα πρόσωπα, Samantha Mackay, Ασπασία Καλαμπάκου, Leah Somerfield, Χριστίνα Θεοδώρου, Κατερίνα Μαρίνη, Ευγενία Παπαδοπούλου και Ελπίδα Δημητριάδου υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στην ομάδα η αρχηγός, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η «παλιά» Samantha Cooper και οι δύο νεαρές, Αγγελίνα Χρηστάκη και Μαίρη Χούλη. Τη Διοίκηση εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός, Άγγελος Καχριμάνης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες να έχουν υγεία και με σκληρή δουλειά να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί από Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο. Χθες, οι παίκτριες της ομάδας ταξίδεψαν στη Λάρισα για να πραγματοποιήσουν πλήρη εργομετρικό έλεγχο, ενώ αύριο Σάββατο θα αναχωρήσουν για την Κόνιτσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.