Ηττήθηκαν τα Γιάννενα WFC, 0-3 από την ΑΕΛ 64

on .

giannena wfc

• Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισαν τα Γιάννενα WFC από την Α.Ε. Λάρισας 64 για την 10η και προτελευταία αγωνιστική της Α΄Εθνικής Γυναικών. Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Σλοβάκα Νίκολα Ρουμπάνσκα που πέτυχε χατ τρικ.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχες απείλησαν πρώτες με την Κώτση στο 5’ και στο 17’ η Χατζηλαζάρου έδιωξε τη μπάλα σε σουτ της Τσαραντάνη. Το 0-1 πέτυχε η Ρουμπάνσκα στο 37’ από σέντρα της Νικολαϊδου, ενώ είχαν προηγηθεί η σπουδαία διπλή φάση της Ναφούλα και εκτελέσεις φάουλ της Καραγιαννίδου. Η Σλοβάκα πέτυχε το 0-2 στο 53’ με πλασέ και το τελικό 0-3 στο 58’, νικώντας στο τετ α τετ την Χατζηλαζάρου.

Οι φιλοξενούμενες είχαν και δοκάρι στο 90’ με την Μούστο.

Διαιτησία: Αθανασίου Χ. (Αθανασίου Α.-Νούσιας)

Γιάννενα WFC (Ανέστης Ζώης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου (30’ λ.τρ Σεφεριάδη), Μπεκιάρη, Τσιούρη (83’ Μπούμπα), Νικοπούλου, Μαργώνη, Κώτση, Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου (83’ Γκλίναβου), Κατσάνου(83’ Κούκα), Δασιοπούλου (63’ λ.τρ. Ντόβα)

ΑΕΛ 64: Βλασιάδου (83’ Πίσπα), Ναφούλα, Τσαραντάνη (63’ Κοντού), Σωτηριάδη, Ρουμπάνσκα, Μούστο, Λάσκου, Νικολαϊδου (69’ Παυλοπούλου), Τσιάρα, Γούλα, Ρήγα (63’ Σκωτινιώτη).