Ετοιμάστηκε το βασικό πλάνο προετοιμασίας του ΠΑΣ

on .

`GHPEDO ZOSIMADES

• Την Πέμπτη 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την σεζόν 2021-2022, ο οποίος θα βαδίσει με νέο προπονητή στη μετά-Γιαννίκη εποχή. Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα γίνει νωρίτερα και συγκεκριμένα από το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου.
Οι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας θα υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού και στη συνέχεια θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και από εργομετρικά τεστ. Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της περασμένης σεζόν κόλλησαν κορωνοϊό συνολικά 10 παίκτες της ομάδας σε διαδοχικούς μοριακούς ελέγχους. Από την Τρίτη 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι ατομικές προπονήσεις για τους παίκτες και την Πέμπτη 1 Ιουλίου θα γίνει η «πρώτη» των Γιαννιωτών ενόψει της νέας σεζόν.
Ακόμα πάντως υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τα οποία θα μένουν ανοιχτά όσο μένει σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή. Ένα από αυτά είναι το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και το μέρος που θα γίνει, αλλά και τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Γρίφος ο νέος προπονητής
Οι μέρες περνούν πάντως και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο των Γιαννιωτών.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης συνεχίζει τις επαφές του και έχει καταλήξει σε μια λίστα πέντε υποψήφιων προπονητών. Ένα όνομα που βγήκε στη δημοσιότητα είναι του 53χρονου Ουρουγουανού Μάξι Βιέρα, ο οποίος προτάθηκε από τον ατζέντη του Αργύρη Γιαννίκη.
Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν βιάζεται σε τέτοιες κινήσεις και πολλές φορές καθυστερεί να πάρει αποφάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον ελάχιστες ομάδες της Super League έχουν μείνει χωρίς προπονητή μεταξύ των οποίων είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

SUPER LEAGUE

Παρέμεινε ο Παναιτωλικός
Ένα γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Βέργου στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρισε την Κυριακή τη νίκη στον Παναιτωλικό με 1-0 κόντρα στη Ξάνθη και μαζί την παραμονή στην Super League 1 για την ομάδα του Αγρινίου, ενώ η ομάδα της Θράκης έχασε για δεύτερη χρονιά σε μπαράζ και θα αγωνιστεί και πάλι στην Super League 2.
Μετά την παραμονή του Παναιτωλικού συμπληρώθηκαν το παζλ των 14 ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 1 τη σεζόν 2021-2022. Ουσιαστικά, η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι είναι ο υποβιβασμός της Λάρισας και η άνοδος του Ιωνικού. Συνολικά, στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 6 ομάδες από το λεκανοπέδιο της Αττικής, δύο από τη Θεσσαλονίκη και 6 από πόλεις της περιφέρειας.
Αναλυτικά οι ομάδες είναι οι εξής: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ιωνικός.