Συναντήσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου με εκπροσώπους φορέων της Θεσπρωτίας

on .

AGGELOPOYLOY NAYTIKOS OMILOS HGOYMENITSAS

• Στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στην Πλαταριά και στα Σύβοτα βρέθηκε την Κυριακή η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά τις επετειακές εκδηλώσεις στο Σούλι, όπου συμμετείχε.
Επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηγουμενίτσας, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Λώλος.
Συζήτησαν για διάφορα θέματα, παρουσία των βουλευτών Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και Μάριου Κάτση, των δημάρχων Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη και Φιλιατών Σπύρου Παππά, της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου Σταυρούλας Μπραΐμη, καθώς και άλλων τοπικών παραγόντων.
Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας από τον πρόεδρο του Σωματείου Σπύρο Κούρτη και τον προπονητή των επιτυχιών Κώστα Κιτσάτη και συνομίλησε με την Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Γκουντούλα.
Και οι δύο, όπως και άλλοι, έχουν διακριθεί με τα χρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, που παρά τις οικονομικές δυσκολίες δίνει διέξοδο στους νέους και τις νέες της μικρής πόλης και αναδεικνύει καλό αθλητικό δυναμικό.
Μετά από μια στάση στην Πλαταριά, στα τουριστικά Σύβοτα έκλεισε αυτή τη μικρή περιοδεία της η κ. Αγγελοπούλου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του τοπικού τουρισμού και αντάλλαξαν απόψεις για την ακόμη μεγαλύτερη τουριστική ανάδειξη της περιοχής.
Η. M.